Ελένη Φουρέιρα: «Είχα πάρα πολύ άγχος, σαν να...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποθέωσή στον Β' ημιτελικό της Eurovision 2024

Οι ευχές της στην Μαρίνα Σάττι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: «Είχα πάρα πολύ άγχος, σαν να...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποθέωσή στον Β' ημιτελικό της Eurovision 2024

Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε την Τρίτη 7/5 τη βραδιά του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2024 με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει ξανά και πιο εκρηκτικά από ποτέ το ''Fuego'' με το οποίο είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό του 2017.

Αυτή τη φορά είδαμε το act να έχει κάποιες παραλλαγές από την πρώτη φορά που το ερμήνευσε η Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision, ωστόσο το αποτέλεσμα έδειξε πως ό,τι και αν κάνει η τραγουδίστρια πάντα εντυπωσιάζει το κοινό της.

Λίγο πριν επιστρέψει η Ελένη Φουρέιρα στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το Ελευθέριος Βενιζέλος) παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν μετά την εμφάνισή της στο Malmο Arena.

Η ίδια παρά την αποθέωση που έλαβε από τον κόσμο και από τα σχόλια στα social media, δεν δίστασε να παραδεχτεί το άγχος της. Στη συνέχεια, μίλησε για τη Μαρίνα Σάττι που εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στέλνοντας της ευχές για καλή επιτυχία.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα μετά την εμφάνισή της στον ημιτελικό της Eurovision

«Ήταν τόσο έντονο όλο. Είχα πάρα πολύ άγχος σαν να το έκανα για πρώτη φορά. Η Μαρίνα είναι καταπληκτική, θα πάει πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι το focus, που πρέπει να κάνουμε είναι σε εκείνη αύριο», είπε η Ελένη Φουρέιρα.