Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ανιψιά της "σπάει" τη σιωπή της - «Δεν έχει εξαφανιστεί! Έχει μπει σε...»

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ανιψιά της

Ανησυχία επικράτησε το τελευταίο διάστημα με την είδηση πως η Δέσποινα Στυλιανοπούλου έχει εξαφανιστεί. Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της Espresso, όπου ανέφερε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά την τελευταία τους συνάντηση δεν μπορούσε να την βρει πουθενά, ενώ ούτε και οι γείτονες της.

Η ανιψιά της ωστόσο, Άννα Στυλιανοπούλου, έλυσε το μυστήριο αναφέροντας πως η θεία της νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο εξαιτίας της επιβαρυμένης υγείας της. Η απόφαση πάρθηκε τόσο από την ίδια την ηθοποιό όσο και από την οικογένεια της.

Οι δηλώσεις της ανιψιάς της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, Άννας

«Η θεία μας δεν έχει εξαφανιστεί Απλά πέρασε και περνάει μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της. Είχε απότομη πτώση τις τελευταίες εβδομάδες. Έχει μπει σε ιδιωτική κλινική ύψιστης φροντίδας. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση της. Επηρεάστηκε γιατί έχασε πολλούς αγαπημένους φίλους της. Αυτή την στιγμή έχει μια λοίμωξη, την αντιμετωπίζουμε. Κάνουμε υπομονή. Την επισκεπτόμαστε καθημερινά. Συνέχεια μας λέει πόσο μας αγαπάει. Θέλει κάθε απόγευμα να της διαβάζομε. Το μεγαλύτερο σοκ είναι ο θάνατος της Μαίρης Χρονοπούλου. Της στοίχισε», ανέφερε η Άννα Στυλιανοπούλου στην εκπομπή, Happy Day.

H οικογένεια μάλιστα, απέστειλε ανακοίνωσε σε όλα τα ΜΜΕ:

«Ξεκινώντας αυτή την λιτή μας ανακοίνωση θέλουμε εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά και ας ελπίσουμε πως το αναστάσιμο φως θα φωτίσει τις ζωές όλων μας. Σε συνέχεια πολλαπλών δημοσιευμάτωνν για την υγεία αλλά και την απομάκρυνση της αγαπημένης μας θείας Δέσποινας Στυλιανοπούλου από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τους αγαπημένους της φίλους.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της εύθραυστης υγείας της και των πολλαπλών θεμάτων υγείας που προκύπτουν από την προχωρημένη ηλικία της, αποφασίσαμε μαζί με εκείνη να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική αποκατάστασης για λίγο χρόνο έως ότου η υγεία της και οι δυνάμεις της να επιστρέψουνκαι να επιστρέψει στην μέχρι τώρα ζωή της. Θα παρακαλέσουμε να σεβαστέιτε την απόφαση που έχουμε λάβει και εμείς αλλά και η αγαπημένα μας αδελφή και θεία. Η ηρεμία της υγείας της σε αυτή την χρονική στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική. Σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό, το ενδιαφέρουν και την αγάπη στη θεία μας.

Οικογένειες Στυλιανοπούλου & Παπαμαρκάκη»