Στέφανος Κασσελάκης: Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και απείλησαν την ζωή του - Η απάντησή του

Η φωτογραφία με το μήνυμά που του άφησαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης τα ξημερώματα της Πέμπτης 9/5, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αποκάλυψε πως χθες, Τετάρτη 8/5, διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα, αφήνοντας ένα απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του ίδιου.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψαν με μαύρο σπρέι και κεφαλαία γράμματα πάνω στην πινακίδα του κόμματος: «ΚΑΣΣΕΛ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ». Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ωστόσο, μέσα από την ανάρτηση που έκανε θέλησε να απαντήσει με θάρρος, εξηγώντας πως τίποτα δεν τον φοβίζει και τίποτα δεν θα τον σταματήσει.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Ασχολούμαι με το νοικοκυριό του σπιτιού! Μέχρι τα 40 θα ήθελα με τον Τάιλερ να υιοθετήσουμε παιδιά»

Η φωτογραφία μετά τη διάρρηξη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το «απειλητικό» τους μήνυμα. Να τους ενημερώσω:

-Δε φοβάμαι.

-Δε σταματώ.

-Γυρίζω όλη την Ελλάδα και θα τη γυρίσω από άκρη σε άκρη. Θα αγκαλιάσω όλους τους πολίτες, όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, θα μεταφέρω το μήνυμα για μια καλύτερη ζωή.

-Το κίνημα που δημιουργείται αυτή τη στιγμή κατά της αλαζονείας, της συγκάλυψης και της παρακμής στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή.

Μόνο θα μεγαλώνει μέρα - μέρα», έγραψε.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου...» - Η αντίδρασή της στην ερωτική του ζωή