Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Συγκίνηση στο νεκροταφείο Ζωγράφου με το στεφάνι της Κατιάνας Μπαλανίκα

Τι γράφει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Συγκίνηση στο νεκροταφείο Ζωγράφου με το στεφάνι της Κατιάνας Μπαλανίκα

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από την ζωή στις 4 Μαΐου, 29 χρόνια ακριβώς από το πρώτο της γύρισμα για την σειρά Dolce Vita που έπαιξε στο MEGA και έκανε τρελή επιτυχία. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η κηδεία της με τους φίλους της και την οικογένεια της να είναι βυθισμένο στο πένθος και την θλίψη.

Πλήθος καλλιτεχνών βρίσκονται στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να της πουν ο τελευταίο αντίο και να την οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία (δείτε εικόνες).

Συγκίνηση με το στεφάνι της Κατιάνας Μπαλανίκα στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Συγκίνηση επικρατεί και με το στεφάνι που της έστειλε η αγαπημένη, Κατιάνα Μπαλανίκα. Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην σειρά Dolce Vita και είχαν αφήσει εποχή με τις ατάκες τους.

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου Κατιάνα Μπαλανίκα

Δείτε επίσης: «Έχω κατάθλιψη! Φοβάμαι να ζήσω χωρίς φαρμακευτική αγωγή» - Η σπάνια εξομολόγησή της Άννας Παναγιωτοπούλου πριν φύγει από τη ζωή

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έγινε ευρέως γνωστή έγινε μέσω της συμμετοχής της σε τηλεοπτικές σειρές, αρχικά στην κρατική και στη συνέχεια στην ιδιωτική τηλεόραση. Σταθμός της τηλεοπτικής της καριέρας θεωρείται η ενσάρκωση της «Μαντάμ Σουσού» στην ομότιτλη διασκευή του μυθιστορήματος του Δημήτρη Ψαθά τη σεζόν 1986-87 (μαζί με τους Θανάση Παπαγεωργίου, Άγγελο Αντωνόπουλο, Νατάσα Ασίκη κ.ά.).

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν επίσης οι σειρές: Οι τρεις Χάριτες και Ντόλτσε Βίτα.

Την τηλεοπτική σεζόν 2003-2004, συμπαρουσίαζε μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Χρήστο Ευθυμίου, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, τον Κλέονα Γρηγοριάδη και τη Ματθίλδη Μαγγίρα, το τηλεπαιχνίδι Το show των εκατομμυρίων, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2003 στο MEGA.