Κρις Τζένερ: Διαγνώστηκε με όγκο - Η στιγμή που το ανακοινώνει με δάκρυα στα μάτια στις κόρες και τον σύντροφό της

Η αντίδρασή τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κρις Τζένερ: Διαγνώστηκε με όγκο - Η στιγμή που το ανακοινώνει με δάκρυα στα μάτια στις κόρες και τον σύντροφό της

Η οικογένεια Kardashian ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πέμπτη σεζόν του ριάλιτι μέσα από το οποίο προβάλλουν καθημερινά στιγμές από τη ζωή τους. Δημοσιεύθηκε, λοιπόν, ένα trailer με διάφορα στιγμιότυπα από όλα όσα έζησαν το περασμένο διάστημα και ένα σκηνικό "τσάκισε" τους τηλεθεατές.

Η Κρις Τζένερ, μετά από επίσκεψή της στους γιατρούς, ανακάλυψε πως έχει όγκο και στο βίντεο παρουσιάζεται ένα μικρό απόσπασμα από τη στιγμή που το ανακοινώνει στις κόρες της με δάκρυα στα μάτια. Η Κάιλι αμέσως ξεσπά σε κλάματα και η Κένταλ τρέχει να την αγκαλιάσει, ενώ η Κλόι Καρντάσιαν την κοιτάει "παγωμένη" (δείτε εδώ την δική της εξομολόγηση για το μελάνωμα στο μάγουλό της). Ο σύντροφός της, μάλιστα, Κόρει Γκαμπλ, εκείνη τη στιγμή, σκύβει το κεφάλι του και βάζει τα χέρια του μπροστά στο πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση της Κρις Τζένερ για τη διάγνωση με καρκίνο

«Έκανα την εξέτασή μου. Βρήκαν μια κύστη και έναν μικρό όγκο», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά η 68χρονη.

Πριν από λίγο καιρό έχασε την αδερφή της

Μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες στη ζωή κάθε ανθρώπου πέρασε η Κρις Τζένερ πριν από δύο μήνες, καθώς έφυγε από τη ζωή η κατά τρία χρόνια μικρότερη αδελφή της, Κάρεν, σε ηλικία 65 ετών. Όπως αναφέρει το TMZ, βρέθηκε νεκρή στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο τη Δευτέρα στο Σαν Μάρκος της Καλιφόρνια.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες του θανάτου της παραμένουν ανεξιχνίαστες. Γύρω στη 1:30, το μεσημέρι της Δευτέρας 18/3 έγινε μία κλήση για ιατρική βοήθεια, ωστόσο παρά τις πρώτες βοήθειες, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι άνθρωποι της κομητείας αποδίδουν τον θάνατό της σε φυσικά αίτια μέχρι στιγμής.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και πριν από λίγη ώρα η Κρις Τζένερ, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με κοινές φωτογραφίες ένα συγκινητικό μήνυμα.Παρά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το reality των Kardasians, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάρεν δεν είχε εμφανιστεί πολλές φορές στην κάμερα.

«Με βαριά καρδιά και τη βαθύτατη θλίψη μοιράζομαι την είδηση ότι η αδερφή μου Κάρεν πέθανε χθες απροσδόκητα. Πονάει η καρδιά μου για τη μαμά μου MJ και την ανιψιά μου Νάταλι και προσευχόμαστε ο Θεός να μας καθοδηγήσει όλους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Κάρεν ήταν όμορφη μέσα και έξω. Ήταν η πιο γλυκιά, η πιο ευγενική, η πιο ευαίσθητη και ευάλωτη και τόσο αστεία. Ένιωθε πάντα ευγνώμων για τη ζωή της και εκτιμούσε την οικογένειά της και τους φίλους της και ιδιαίτερα την όμορφη κόρη της. Κρατάει ένα τόσο τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου και λατρεύω κάθε ανάμνηση που έχουμε μαζί. Ο θάνατος της Κάρεν είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη και πολύτιμη και ότι το αύριο δεν είναι σίγουρο. Πρέπει να πούμε σε αυτούς που αγαπάμε πόσο πολύ τους αγαπάμε. Σε αγαπώ όμορφη αδερφή μου», έγραψε η Κρις Τζένερ.