Γιάννης Πουλόπουλος κατά της ΕΡΤ: «Δεν θα τους συγχωρήσουμε ποτέ! Τα λεφτά μου πίσω θέλω» - Γελούσαν στα παρασκήνια οι συνεργάτες του

Αδιανόητο ξέσπασμα στον αέρα του Super Κατερίνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Πουλόπουλος κατά της ΕΡΤ: «Δεν θα τους συγχωρήσουμε ποτέ! Τα λεφτά μου πίσω θέλω» - Γελούσαν στα παρασκήνια οι συνεργάτες του

Πολλά είναι τα σχόλια που ακούστηκαν για τον σχολιασμό στον Α' ημιτελικό της Eurovision από τον Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά, με διάσημους και μη να τους κατακεραυνώνουν στις εκπομπές και στα social media (δείτε εδώ τα αιχμηρά λόγια του Γιώργου Λιάγκα).

Την άποψή της εξέφρασε και η Δάφνη Μπόκοτα, η οποία εκφωνούσε για πολλά χρόνια τους διαγωνισμούς, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έκανε, μάλιστα, και μία αναφορά στην Ελένη Φουρέιρα.

Η ανάρτηση της Δάφνης Μπόκοτα για τον σχολιασμό της Eurovision και την Ελένη Φουρέιρα

«Όλοι λένε την γνώμη τους για την χθεσινή μετάδοση… ας πω κι εγώ την δική μου. Η Γιουροβίζιον είναι τρία πράγματα…αυτό που βλέπεις, αυτό που ακούς και η μαγεία στην οποία μπορεί να σε ταξιδέψει αυτός που κρατάει το μικρόφωνο και σε «οδηγεί» στην εξέλιξη του μύθου της βραδιάς … θέλει ιστορία, χιούμορ, κουτσομπολιό, πληροφορία σε σωστές δόσεις, θέλει πολύ διάβασμα και πολλή αγάπη γι’ αυτό που κάνεις. Μου λείπει η μαγεία…respect στη Φουρέιρα. Χαστούκι ήταν!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλου με αφορμή αυτή

Η ανάρτηση αυτή προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 9/5 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και προκάλεσε το ξέσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος τα έβαλε με την ΕΡΤ:

«Μεγάλο καρφί αυτό της Δάφνης Μπόκοτα για την Ελένη Φουρέιρα γιατί ξέρει το ολέθριο σφάλμα της ΕΡΤ. Δεν θα συγχωρέσουμε ποτέ που δεν έχει στείλει τη Φουρέιρα για την Ελλάδα. Θα είχε βγει πρώτη. Μας στέρησε η ΕΡΤ την πρώτη θέση στη Eurovision, δεν θα σταματήσουμε να το λέμε και θα τους κουνάμε το δάχτυλο! Κάποια στιγμή πρέπει να απολογηθούν. Δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με τα δικά μας χρήματα!

Μία συγγνώμη δεν έχουν ζητήσει όλα αυτά τα χρόνια από εμάς τους Έλληνες που παίρνουν τα χρήματά μας όλο αυτό το διάστημα! Με πειράζει αλήθεια. Εγώ την ήθελα την πρωτιά! Το λέω και συγκεκριμένα, ήταν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν με πειράζει να το πω. Λέμε σε ποια χρονική στιγμή έγινε. Να μη το πω; Όχι συγγνώμη! Τα λεφτά μου πίσω θέλω τόσα χρόνια!», τόνισε μεταξύ άλλων, με τους συνεργάτες του να γελούν στα παρασκήνια με την έντασή του.

Δείτε επίσης: Η κίνηση της Φουρέιρα που "καίει" τη χορογραφία της Μαρίνας Σάττι - «Εκνευρίζομαι», έβαλε τις φωνές ο Πουλόπουλος στον Γκουντάρα γι' αυτό