Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πωλήθηκε για πάνω από 500. 000 ευρώ η θρυλική βίλα της στην Κινέτα - Ο όρος που έθεσε η ηθοποιός

Πρόκειται για την κατοικία που καταστράφηκε στην πυρκαγιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πέρασε πριν από λίγους μήνες μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της με την ίδια να νοσηλεύεται για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο. Οι εξελίξεις για την θρυλική ηθοποιό ήταν θετικές και έτσι πέρασε το Πάσχα της ήρεμη στο σπίτι της στην Κινέτα.

Δείτε εδώ την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σαπουνζτάκη μετά την περιπέτεια υγείας της

Είναι γνωστό, πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει στην κατοχή της μια βίλα στην Κινέτα, η οποία είχε καταστραφεί μετά τις φωτιές στην περιοχή. Οι τελευταίες φήμες έκαναν λόγο, πως η ηθοποιός προχωράει στην πώληση της κατοικίας ζητώντας 600.000 ευρώ.

Τι συμβαίνει με τη θρυλική βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα

Μέσα από το Πρωινό ξεκαθαρίστηκε την Πέμπτη 9/5 όλη η αλήθεια για τη βίλα της Σαπουντζάκη, που αποτελείται ουσιαστικά από δύο σπίτια. Το πάνω μέρος έχει όντως καεί από την πυρκαγιά, το κάτω ωστόσο είναι λειτουργικό. Στο συμβόλαιο της αγοραπωλησίας μάλιστα η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει βάλει έναν απαράβατο όρο.

Η ίδια ζητάει να πουλήσει τη βίλα αλλά να χρησιμοποιεί το κάτω μέρος της για όσο θα είναι στη ζωή. Στα ευχάριστα λοιπόν νέα, όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ, βρέθηκε ο αγοραστής και έτσι η ηθοποιός θα αρχίσει από το επόμενο διάστημα να μένει στο κάτω τμήμα της θρυλικής βίλας και παράλληλα να κάνει τα μπάνια της στην παραλία της Κινέτας.