Έλενα Παπαρίζου: Έκλεψε την παράσταση λίγο πριν τον Β' ημιτελικό της Eurovision 2024 - Με 1 εκατομμύριο πέτρες το ρούχο της

Μαζί με την Erener και την Perrelli

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου: Έκλεψε την παράσταση λίγο πριν τον Β' ημιτελικό της Eurovision 2024 - Με 1 εκατομμύριο πέτρες το ρούχο της

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Σουηδία μαζί με τη Μαρίνα Σάττι ενόψει των δύο ημιτελικών της Eurovision 2024. Σε όσους αναρωτιούνται για την εμφάνιση της Παπαρίζου στο Malmo Arena έχει γίνει γνωστό πως θα ερμηνεύσει μετά από 19 χρόνια το Number One, που της χάρισε την πρωτιά το 2005.

Στη σκηνή μαζί με την Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει η Sertab Erener και η Charlotte Perrelli (δείτε εδώ την εντυπωσιακή πρόβα της Έλενας Παπαρίζου). Την Πέμπτη 9/5 η τραγουδίστρια θα ζήσει ξανά τον παλμό των φίλων της Eurovision ερμηνεύοντας ένα από τα κομμάτια, που χάραξαν την καριέρα της.

Η ίδια λίγο πριν ανέβει στη σκηνή δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο instagram από τα backstage της διοργάνωσης. Όσο για το ρούχο της Έλενας Παπαρίζου που επιμελήθηκε ο Βρεττός Βρεττάκος αναμένεται να κλέψει την παράσταση καθώς έχει ραμμένα ένα εκατομμύριο κρύσταλλα.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου λίγο πριν τον Β' ημιτελικό της Eurovision 2024

«Μερικές στιγμές πίσω από την σκηνή της Eurovision πριν ανέβω στη σκηνή», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου.


«See you tonight ???????? @eurovision @vrettosvrettakos_

Styling: @arisgeorgiadis
Hair: @emirkape
Make-up: @myemilsson

Video @t.nakis», έγραψε σε άλλη ανάρτηση η Έλενα Παπαρίζου.