Μαρίνα Σάττι: Έβαλε φωτιά στο Malmo Arena - H εκρηκτική εμφάνισή της με το ''Ζάρι'' στον Β' ημιτελικό της Eurovision 2024

Κατέπληξε το κοινό που βρισκόταν στο στάδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάττι: Έβαλε φωτιά στο Malmo Arena - H εκρηκτική εμφάνισή της με το ''Ζάρι'' στον Β' ημιτελικό της Eurovision 2024

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε την Πέμπτη 9/5 στη σκηνή του Malmo Arena στη Σουηδία ερμηνεύοντας το ''Ζάρι'' το κομμάτι που μας εκπροσωπεί φέτος στην Eurovision. Η τραγουδίστρια και η ομάδα της έβαλαν τα δυνατά τους παρά τις όποιες αντιξοότητες αντιμετώπισε η ίδια νωρίτερα (δείτε εδώ).

Μπορεί στα πρώτα λεπτά του act η Μαρίνα Σάττι να είχε κάποιες μικρές αστοχίες με τον ήχο της, όμως η εκκεντρική τραγουδίστρια συνέχισε πολύ δυναμικά με την ερμηνεία του κομματιού της και της χορογραφίας της.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον Β' ημιτελικό της Eurovision 2024

Το ρούχο της Μαρίνας Σάττι ήταν αυτό που είχαμε δει και στις dress rehearsal με την ίδια να εντυπωσιάζει προς τα μέσα του κομματιού, όταν έδωσε το μικρόφωνο στους χορευτές της και ξεσήκωσε το κοινό που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή του Μάλμε μέσα από τον χορό της.

Θυμίζουμε εδώ, πως η ελληνική εμφάνιση βγήκε τρίτη στη σειρά μετά τη Μάλτα και την Αλβανία. Η Σάττι και οι τέσσερις χορευτές που είχε στο πλευρό της έδειξαν να απολαμβάνουν αυτήν την τόσο ιδιαίτερη εμπειρία με τον διαγωνισμό της Eurovision να αποτελεί πλέον πραγματικότητα για την Μαρίνα!


Μαρίνα Σάττι - Eurovision 2024

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι - Malmo Arena

Μαρίνα Σάττι - Ζάρι - Μάλμε - Eurovision 2024