Γιώργος Λιάγκας: Ασύλληπτο κράξιμο στην Σάττι για την Eurovision - «Έχεις μία γ@@μημένη ευκαιρία και εσύ βάζεις την κιλότα και το σώβρακο»

«Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Ασύλληπτο κράξιμο στην Σάττι για την Eurovision - «Έχεις μία γ@@μημένη ευκαιρία και εσύ βάζεις την κιλότα και το σώβρακο»

Πρώτο θέμα σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές είναι ο Β ημιτελικός της Eurovision που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης 9/5. Η Μαρίνα Σάττι ήταν ανάμεσα στις 10 χώρες που πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 11/5.

Τα σχόλια όμως που έχει δεχτεί από ορισμένους είναι πολύ αρνητικά, ενώ αρνητικά την σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα Παρασκευή 10/5 μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής σχολίασε ως "εθνικό ναυάγιο" την εμφάνιση της Ελλάδας με το πλάνο όπου ξαπλώνει και κάτω της φαίνονται οι ταράτσες των σπιτιών να είναι ένα πλάνο που δεν του άρεσε καθόλου, αφού η Ελλάδα δεν είναι τα "σώβρακα και οι κιλότες".

Δείτε επίσης: Η νέα θέση της Μαρίνας Σάττι στα προγνωστικά, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Τι είπε ο Λιάγκας για την Σάττι στην Eurovision

«Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Επιτρέψτε μου, είμαι ο πρώτος που όταν οι άλλοι έκραζαν το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, εγώ βγήκα και είπα ότι είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, μία πολύ καλή τραγουδίστρια και ένα πολύ ωραίο τραγούδι που έχει προοπτική όταν οπτικοποιηθεί να σκίσει.

Το πρόβλημα είναι λοιπόν ότι είναι μία πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision και είναι και ένα τραγούδι που είχε πολύ καλή προοπτική να οπτικοποιηθεί και να αναδειχθεί όλο αυτό το πάρτι της Ελλάδας, το οποίο όχι μόνο πάρτι δεν έγινε...οπτικοποιήθηκε μίζερα. Οι ταράτσες από το Πέραμα και οι ταράτσες από τη ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη του Περάματος που ψάχναμε να δούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα... Αυτή είναι η Ελλάδα; Είναι η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες;

Έχεις μία γ@@μημένη ευκαιρία να σε δουν εκατομμύρια άνθρωποι, και εσύ βάζεις την κιλότα και το σώβρακο; Που δεν ξέρω αν ήτανε. Που εγώ όταν το είδα πήγα κοντά να δω...», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eurovision 2024: Νέο σκάνδαλο μετά την Ολλανδία - Η ανακοίνωση της Ισπανίας κατά της EBU

Μάρινα Σάττι: Η απάντηση για τα χασμουρητά την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ - «Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει...»

Eurovision 2024: Αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχει το Ισραήλ παρά τον πόλεμο, την ώρα που η Ρωσία είναι εκτός

Νίκος Μουρατίδης για τη Μαρίνα Σάττι στη Eurovision: «Δεν ήταν καλό, πολλά λάθη...»

Eurovision 2024: H απάντηση Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα στα αρνητικά σχόλια για την παρουσίασή τους

Eurovision 2024: Ανδρέας Μικρούτσικος για Σάττι - «Η Μαρίνα είναι αηδόνι! Δεν είναι γεράκι για να...»

Καλομοίρα: «Είμαι έτοιμη να παρουσιάσω την Eurovision, αν έρθει του χρόνου στην Ελλάδα»

Eurovision 2024: Σάλος με την κίνηση της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ - «Ούτε για ροχάλα δεν είσαι ρε τσόκαρο»

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: «Μέχρι τον τελικό πρέπει να το βουλώσω λίγο, κάθε τρεις ώρες έπαιρνα φάρμακα»