Καλομοίρα: «Είμαι έτοιμη να παρουσιάσω την Eurovision, αν έρθει του χρόνου στην Ελλάδα»

Πώς σχολιάζει Ελλάδα και Κύπρο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή την επερχόμενη εμφάνισή της στην βραδιά Eurovision του J2US, η Καλομοίρα μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, και πρώην εκπρόσωπός μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι και της Silia Kapsis.

«Στη Μαρίνα εύχομαι τα καλύτερα! Κορίτσι μου, πήγαινε και σπάσ’ τα! Να είσαι ο εαυτός σου, μη φοβάσαι τίποτα, να το διασκεδάσεις και όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου! Τρελαίνομαι με την ιδέα της εμφάνισης με βίντεο σαν το TikTok, είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και τα έχει κάνει τέλεια. Μου άρεσε και το μαντήλι, και το ρούχο», σχολίασε αρχικά η Καλομοίρα.

Δείτε επίσης: Καλομοίρα: Αμηχανία στον αέρα του Πρωίαν σε Είδον με ερώτηση της Μελιτά για την Eurovision - «Πώς να απαντήσω; Είμαι στην ΕΡΤ...»

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να φιλοξενήσουμε την Eurovision, εμφανίστηκε ενθουσιασμένη, λέγοντας: «Θα ήταν καταπληκτική ιδέα να έχουμε του χρόνου την Eurovision στην Ελλάδα! Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να γίνει! Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω».

Η Καλομοίρα σχολιάζει και την εμφάνιση της Κύπρου

«Μου άρεσε πάρα πολύ και η Silia Kapsis. Ένα φρέσκο κορίτσι που ξέρει να χορεύει ωραία, έχει ωραία φωνή και πιστεύω πως η Κύπρος έχει βρει έναν συνδυασμό που τον θέλουν. Θέλουμε το ποπ, θέλουμε το τραγούδι έτσι, θέλουμε καθαρή εικόνα και εμένα μου αρέσει γιατί είναι πολύ ποπ. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά, μίλησα μέσω βιντεοκλήσης με την Βικτώρια Χαλκίτη που είναι φίλη μου και ήθελα να της πω “Γεια”. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι», ανέφερε, κλείνοντας τις δηλώσεις της στην κάμερα του Star, η Καλομοίρα.