Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ψάχνω σύντροφο, άμα τύχει κάτι έτυχε! Κι εγώ είμαι μεγαλοκοπέλα»

Είπε «όχι» στην πρόταση για προξενιό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ψάχνω σύντροφο, άμα τύχει κάτι έτυχε! Κι εγώ είμαι μεγαλοκοπέλα»

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε σε απευθείας σύνδεση στη «Super Κατερίνα» και με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου. Για την ακρίβεια της είπε ότι προσπαθεί να την... αποκαταστήσει, ρωτώντας φίλους και γνωστούς που είναι ελεύθεροι, με την παρουσιάστρια ωστόσο να τον αφοπλίζει με το δικό της χιούμορ και μία επική αντίδραση.

«Κατερίνα, με έχεις αγχώσει πάρα πολύ με όλα αυτά, που ψάχνεις να βρεις κάποιον να παντρευτείς, να κάνεις παιδάκι. Έχω βαρεθεί να ρωτάω γνωστούς και φίλους», σχολίασε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης, λίγο αφότου ξεκίνησαν τη ζωντανή σύνδεση μέσω Skype για να σχολιάσουν την χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Από κανένα γκόμενο αποκλείεται να είναι!» - Η τεράστια ανθοδέσμη, η τούρτα και η έκπληξη για τα γενέθλιά της στη Super Κατερίνα

Η επική αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

«Αφήστε τα δικά μου. Δεν ψάχνω όμως, μη μου το λέτε έτσι. Άμα τύχει κάτι έτυχε, γιατί κι εγώ είμαι μεγαλοκοπέλα», απάντησε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου πριν συνεχίσουν κανονικά στη ροή της εκπομπής.