Κατερίνα Στικούδη – Η πρόταση για τη Eurovision, το ψέμα για το νυφικό της και ο θηλασμός στον μικρό της γιο

Η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε με τα παιδιά της performer

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη – Η πρόταση για τη Eurovision, το ψέμα για το νυφικό της και ο θηλασμός στον μικρό της γιο

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν η σημερινή (10/5) καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων η performer αναφέρθηκε στον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, στο αθώο ψέμα που είπε πριν αγοράσει το νυφικό της, καθώς και στον τρόπο που συνδυάζει καριέρα και μητρότητα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, μαζί της βρίσκονταν και οι δύο γιοι της, τους οποίους είδε η Κατερίνα Καινούργιου και ενθουσιάστηκε.

«Δεν είναι εύκολο να τα συνδυάσω όλα. Γίνομαι χίλια κομμάτια κάθε μέρα. Στο τέλος της ημέρας όμως έχω μια φοβερή ευτυχία μέσα μου και χαρά. Και τα πρώτα χρόνια των παιδιών είναι και τα πιο σημαντικά, και είναι και λίγο άδικο γιατί είναι τα πρώτα χρόνια που είμαστε πιο κουρασμένοι από ποτέ, αλλά εκεί είναι που πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερο αγώνα», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: «Δεν θα είναι μυστική! Θα είναι σίγουρα...» - Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του δεύτερου γιου της

Σχετικά με τη γνωριμία και την συμβίωση με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή για τον άντρα μου. Είναι πολύ δοτικός στην οικογενειά του και στις δουλειές μας. Και με αφήνει ελεύθερη, δεν είναι ένας άνθρωπος που με τραβάει πίσω και δεν με αφήνει να συνεργάζομαι με άλλους, ή τα θέλει όλα όπως τα έχει εκείνος στο μυαλό του, είναι πολύ διαλλακτικός… Με το μπλα μπλα με έριξε. Είμαστε 14-15 χρόνια μαζί. Από τα 23 μου γνωριστήκαμε στο Mega Star, είχε έρθει με τους ΝΕΒΜΑ για συνέντευξη. Αλλά πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να προχωρήσει. Ήταν πολύ διακριτικός και αυτό με τρέλανε, χρειάστηκε να τον... ταρακουνήσω λίγο».

Το ψέμα που είπε η Κατερίνα Στικούδη για το νυφικό της

«Το νυφικό μου το πήρα από ένα κατάστημα στη Βουλιαγμένης. Το βρήκα τυχαία. Πήγαινα για μάθημα φωνητικής, περνούσα απ’ έξω, το είδα και λέω, “ας μπω να δω”. Μπήκα, και είπα ότι πήγα να δω για μια φίλη μου γιατί ήμουν και καλά κουμπάρα και θα της έπαιρνα το νυφικό, γιατί δεν ήθελα να το πω. Εννοείται ότι οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι ήταν για μένα. Έκανα την πρόβα μου, το πήρα, έφυγε και τελείωσε, δεν ξανασχολήθηκα καθόλου… Κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται γρήγορα» αποκάλυψε σε άλλο σημείο,

Η άγνωστη πρόταση για τη Eurovision

«Είχαμε πλησιάσει κάποια στιγμή να το σκεφτούμε και να δούμε για τραγούδια, αλλά δεν προχώρησε. Θεωρώ πως όταν κάτι δεν προχωράει, υπάρχει πάντα κάποιος λόγος. Είναι μία σκηνή που δεν θεωρώ ότι υπάρχει τραγουδιστής που δεν θα ήθελε να εμφανιστεί, είναι ένα μεγάλο πουσάρισμα. Η μουσική ταξιδεύει πλέον με διαφορετικούς ρυθμούς και μπορεί να σου δοθεί μία τεράστια ευκαιρία να παρουσιάσεις τον εαυτό σου σε όλη την Ευρώπη. Δεν λέω “όχι”, αλλά δεν θα αυτοπροταθώ κιόλας. Θέλω να με σκεφτεί και ο άλλος, γιατί αν δεν είναι αμοιβαία τα αισθήματα σε μια δουλειά, δεν θα είναι κανένας ευχαριστημένος» ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξής της η Κατερίνα Στικούδη.

Ο θηλασμός στον μικρό της γιο

«Τον μικρό τον θηλάζω κάθε μία ώρα-μιάμιση. Είναι ένα παιδάκι φαγανό, δόξα τω Θεώ, είναι 7μιση κιλά και ακόμα δεν έχουμε κλείσει τρεις μήνες. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, είμαι εκεί συνέχεια, όσο χρειαστεί. Αυτό πρέπει να το λέμε, ότι ο θηλασμός ειδικά τις πρώτες μέρες πρέπει να γίνεται χωρίς χρονόμετρο και ρολόι. Κι εμένα στην αρχή, στον Βύρωνα, μου είχαν πει κάθε 15-20 λεπτά, αλλά δεν υπάρχει αυτό. Όποτε ζητάει το μωράκι, έχουμε γαλατάκι, να πιστέψουμε στον εαυτό μας», κατέληξε η Κατερίνα Στικούδη.