Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει στο Happy Day: «Μου έφερε το προσκλητήριο του γάμου με το όνομά μου...»

Οι απίθανες προτάσεις που έχει δεχτεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει στο Happy Day: «Μου έφερε το προσκλητήριο του γάμου με το όνομά μου...»

Μια πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια πατραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 10/5 με την ίδια να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τις απίστευτες προτάσεις που έχει δεχτεί στην καριέρα της από θαυμαστές.

Οι προτάσεις γάμου είναι πια κάτι σύνηθες, καθώς στη Ρία Ελληνίδου έχει προσφερθεί ακόμα και προσκλητήριο γάμου με το όνομά της να αναγράφεται σε αυτό της νύφης. Η ίδια αντιμετωπίζει σχετικά σκηνικά με χιούμορ, όπως επίσης ξαφνιάστηκε ευχάριστα όταν θαμώνας θέλησε να της αγοράσει σε χρυσό τα κιλά της.

Δείτε επίσης: Happy Day: Αποκάλυψε τον χωρισμό της στον αέρα του Alpha - Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια τα ''τσούγκρισε'' με τον σύντροφό της

Η αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας στο Happy Day

«Έχει έρθει ένας τύπος μπροστά μου την ώρα που τραγουδούσα και με ρωτάει πόσα κιλά είσαι; Του λέω εγώ ότι δεν είμαι και πολλά. Μου λέει: ''Αγοράζω το βάρος σου σε χρυσό'' και μετά το σκέφτηκα ξανά και του λέω περίμενε κάνα δυο χρόνια να παχύνω λίγο, γιατί τι να τα κάνω 55 κιλά χρυσό; Δεν βγαίνω μάνα μου... Πολλές φορές μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, σίγουρα δεν έχει έρθει σε live μου. Παίζουν πολλά και δαχτυλίδια από κάτω, στα καμαρίνια, το προσκλητήριο του γάμου με το όνομά μου πάνω, δεν ξέρω ποιος ήταν αλλά πολύ εύστοχα πράγματα», είπε η Ρία Ελληνίδου.