Χριστίνα Μπόμπα: Κανονικός παιδότοπος το μίνιμαλ σαλόνι της - Γεμάτο με τα παιχνίδια των δίδυμων κορών της

Δεν τους χαλάει χατήρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chrismpo - Instagram
chrismpo - Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό στο νέο τους σπίτι, το οποίο και ανακαίνιζαν για περίπου ένα χρόνο. Ο χρόνος αναμονής δικαίωσε το ζευγάρι μέσα από το τελικό αποτέλεσμα που βλέπουμε σε φωτογραφίες στο instagram.

Η οικογένεια που έχει φτιάξει το ζευγάρι μέσα από την απόκτηση των δίδυμων κορών του έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά του. Έτσι λοιπόν, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης διαμόρφωσαν ένα νέο και εντελώς σύγχρονο σπίτι στις ανάγκες τους.

Τα παιχνίδια των κορών της Χριστίνας Μπόμπα στον καναπέ του νέου τους σπιτιού

Μέσα από πρόσφατο instagram story που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε το εσωτερικό του σαλονιού της, το οποίο έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε παιδότοπο από τα παιχνίδια που είχαν απλώσει στο πάτωμα οι κόρες της, Αριάννα και Φιλίππα (δείτε εδώ το εσωτερικό του σπιτιού).

Η επιθυμία του Σάκη Τανιμανίδη να αποκτήσει τρίτο παιδί

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με τον παρουσιαστή να μιλάει για τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι με τον ερχομό των δίδυμων κορών τους στον κόσμο είδε τη ζωή τους να αλλάζει σε τεράστιο βαθμό. Προφανώς και οι προκλήσεις του να μεγαλώνεις ταυτόχρονα δύο παιδιά είναι πολλές, οι δύο τους όμως τα βγάζουν μια χαρά εις πέρας.

Η αγάπη του παρουσιαστή για τα παιδιά του δεν κρύβεται, όπως και η ξεκάθαρη επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένειά του. Όπως τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στη νέα του συνέντευξη θα ήθελε πολύ ένα τρίτο παιδί, ωστόσο είναι λίγο διχασμένος με το φύλο.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.