Βασιλική Τρουφάκου: Πανέτοιμο το παιδικό δωμάτιο του γιου της - Με ξύλινη κούνια, γήινους τόνους & πολλά αρκουδάκια

Περιμένει το νέο μέλος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
vassiliki_troufakou - Instagram
vassiliki_troufakou - Instagram

H Βασιλική Τρουφάκου περιμένει στο επόμενο διάστημα να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με την ηθοποιό να ανακοινώνει πριν από λίγους μήνες μέσα από μία ανάρτηση στο instagram την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της.

Λίγο μετά τις διακοπές του Πάσχα που έκανε η Βασιλική Τρουφάκου και τα πρώτα της μπάνια στη θάλασσα (δείτε εδώ) η ίδια επέστρεψε στην Αθήνα και μάλιστα ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο, που θα υποδεχτεί το νέο μέλος.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός έχει στήσει την κούνια του γιου της και μάλιστα έχει εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα αντικείμενα, που θα χρειαστεί για το μωρό της. Οι γήινοι τόνοι επικρατούν, όπως το λευκό, το πράσινο και το χρώμα του ξύλου.

Το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε η Βασιλική Τρουφάκου για τον γιο της

«Όλο το δωμάτιο μας από τη @lapinhouse_official όπως το σκεφτήκαμε και το ονειρευτήκαμε και όπως το σχεδίασε η ανεπανάληπτη @_2acid_ Vamos, baby», έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου.


To baby shower

Την Τετάρτη 24/4 πραγματοποιήθηκε το baby shower της ηθοποιού με τη Βασιλική Τρουφάκου να αποκαλύπτει μέσα από μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram το φύλο του μωρού, που περιμένει.

«It’s a boy.

- Είχες και στο χωριό σου baby shower?

- ΌΧΙ!

Όμως, πέρασα τόσο, μα τόσο, μα τόσο ωραία.
Δε θα ξανακοροϊδεψω ποτέ ξανά τα baby shower.
{ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ}», έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου πριν από λίγες ημέρες σε ανάρτησή της στο instagram.