Justin Bieber: Σε πελάγη ευτυχίας η μητέρα του για την εγκυμοσύνη της Hailey - H τρυφερή ανάρτησή της στο instagram

«Θεέ μου, θα γίνω γιαγιά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
pattiemallette - Instagram
pattiemallette - Instagram

Την Πέμπτη 9/5 ο Justin Bieber και η σύζυγός του, Hailey Bieber ανακοίνωσαν με τον πιο τρυφερό τρόπο (δείτε εδώ) πως το νεαρό μοντέλο είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί! Η είδηση έσκασε σαν ''βόμβα'' στα διεθνή μέσα, καθώς ελάχιστοι ήταν εκείνοι που είχαν αντιληφθεί τα ευχάριστα νέα.

Η οικογένειά του ζευγαριού πλέει εξίσου σε πελάγη ευτυχίας, καθώς Hailey και Justin αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά του σε μια πολύ καλή φάση της ζωή τους, λίγο μετά τον γάμο τους.

Η μητέρα μάλιστα του γνωστού και επιτυχημένου τραγουδιστή έκανε την Παρασκευή 10/5 μια ανάρτηση στο instagram θέλοντας να εκφράσει και δημόσια τα συναισθήματά της, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά.

Η ανάρτηση της μητέρας του Justin Bieber για την εγκυμοσύνη της Hailey Bieber

«Το Bieber μωρό είναι καθ' οδόν. Θεέ μου, θα γίνω γιαγιά. Συγχαρητήρια, Justin Bieber και Hailey Bieber. Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη. Τι συναρπαστική νέα περιπέτεια; Σας αγαπώ τόσο πολύ!», η Πάτιε Μαλέτ.


Η τραγωδία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η Hailey

Τον Μάρτιο του 2022, η Hailey νοσηλεύτηκε σε ένα ιατρικό κέντρο της Καλιφόρνια λόγω εγκεφαλικής πάθησης που προκλήθηκε από θρόμβο αίματος με συμπτώματα παρόμοια με αυτά ενός εγκεφαλικού.

Το 25χρονο, τότε, μοντέλο είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Παλμ Σπρινγκς και με μια ανακοίνωσή της στα social είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με το σύζυγό μου όταν άρχισαν να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και μταφέρθηκα στο νοσοκομείο.

Διαπίστωσαν πως υπέστην ένα πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου που προκάλεσε μικρή έλλειψη οξυγόνου, όμως το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα πλήρως μέσα σε μερικές ώρες.

Παρότι πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης είμαι ευγνώμων σε όλους τους απίθανους γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν».

Hailey Bieber: Η τραγωδία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό της