Βάνα Μπάρμπα – H πρώτη αντίδραση μετά την απώλεια της μητέρας της: «Δεν μπορώ να μιλήσω…»

Με τρεμάμενη φωνή απάντησε στο τηλέφωνο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες περνάει η Βάνα Μπάρμπα, καθώς καλείται να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τη μητέρα της. Η κ. Αφροδίτη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, όπως ανακοίνωσε ζωντανά η εκπομπή «Πάμε Δανάη», χθες (14/5). Πλέον η ηθοποιός βρίσκεται στη Θεσπρωτία, όπου νοσηλευόταν η μητέρα της, και όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εμφανώς συντετριμμένη και με τρεμάμενη φωνή. Προφανώς δεν θέλησε να πει πολλά σχετικά με το δυσάρεστο γεγονός, ωστόσο ευχαρίστησε τη δημοσιογράφο για το ενδιαφέρον και τα συλλυπητήρια που της έστειλε.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την Βάνα Μπάρμπα - «Έχουμε μια δυσάρεστη είδηση! Βιώνει δύσκολες στιγμές...»

Η πρώτη αντίδραση της Βάνας Μπάρμπα μετά την απώλεια της μητέρας της

«Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα παιδιά. Ευχαριστώ, σας ευχαριστώ θερμά για τα συλλυπητήρια. Να είστε καλά, γεια σας», είπε η Βάνα Μπάρμπα στη δημοσιογράφο της εκπομπής που την κάλεσε για να την συλλυπηθεί. Η μητέρα της έδινε μάχη με την άνοια.

Τι δήλωνε για τη μητέρα της η Βάνα Μπάρμπα

«Πέρασα πολύ δύσκολα χρόνια. Έχασα την αδερφή μου. Χάνω την μητέρα μου μέρα με την ημέρα. Η μητέρα του έχει άνοια, και δυστυχώς είναι αυτή η μεγάλη αρρώστια που έχουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Βλέπεις ότι ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις γιατί το μυαλό παίζει παιχνίδια και μετά εγκαταλείπεται. Είδα τα πάντα, όλο το εύρος της σχέσης του ανθρώπου με τον άνθρωπο. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας είναι η μητέρα. Είναι δύσκολη η κατάσταση, μετράμε μέρες. Είναι δύσκολο για εμένα και για τον πατέρα μου», είπε η Βάνα Μπάρμπα.