Ελένη Μενεγάκη: Ατύχημα στο πλοίο για Άνδρο - «Ήταν ο τελευταίος πάνω στη σκάλα, έχασε την ισορροπία του...»

Με αφορμή το ατύχημα με τους μαθητές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε για πρώτη φορά σήμερα Τετάρτη 15/5 στην εκπομπή της, ένα ατύχημα που είχαν στο καράβι της Άνδρου πριν από κάποιο καιρό. Αφορμή στάθηκε το ατύχημα που είχαν μαθητές ενώ αποβιβάζονταν στο λιμάνι της Ίου.

Όπως καταγγέλλουν γονείς και μαθητές η κυλιόμενη σκάλα ξεκίνησε αιφνιδιαστικά να λειτουργεί με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονταν σε αυτήν να χάσουν την ισορροπία τους και να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον. Έξι από τους μαθητές τραυματίστηκαν.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

«Το έχω ζήσει στο πλοίο. Να ανεβαίνουμε τις κυλιόμενες και άλλοι πολλοί μπροστά. Πέφτει ο πρώτος, πέφτει πίσω στους επόμενους, επόμενος παραεπόμενος και στο τέλος ήμασταν όλοι ο ένας κάτω από τον άλλο. Όλοι είχαν πέσει κάτω και εγώ ήμουν κάτω κάτω, τελευταία δηλαδή. Όλοι ήρθαν ο ένας πάνω στον άλλο κάτω. Δεν το καταλαβαίνετε τώρα, αλλά αν σου συμβεί είναι τρομερό πιστέψτε με. Δεν είναι ευχάριστο.

Είναι αυτό που λέμε στο δευτερόλεπτο. Αυτό που είχε τύχει σε εμάς, δεν είναι ότι οι σκάλες δεν δούλευαν. Ήταν ο τελευταίος πάνω στη σκάλα, έχασε την ισορροπία του. Έπεσε ο πρώτος και έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA, Ελένη.

Δείτε επίσης: Χωμένη στην αγκαλιά του Ματέο Παντζόπουλου η Ελένη Μενεγάκη - Τον κρατούσε τρυφερά από τα μπράτσα του

Πριν από μερικές εβδομάδες η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει επίσης ένα σοκαριστικό περιστατικό που βίωσε μέσα στο καράβι της Άνδρου.

«Διαβάζω ότι χιόνισε το Σάββατο. Όντως χιόνισε; Πάντως είχε και αέρα, είχε και μποφόρ. Έβλεπα για πρώτη φορά και στο πλοίο να μπαίνουν νερά, να χτυπάνε τα κύματα έντονα και πολλά νερά. Μου έκανε εντύπωση, γιατί έχει να κάνει και από ποια πλευρά κάθεσαι για να δεις πως σε πιάνουν οι αέρηδες», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη τον Απρίλιο.