Μαίρη Συνατσάκη: «Η δίδυμη αδελφή μου, η Αλίκη, είναι η δεύτερη μαμά της κόρης μου»

Οι ζήλιες για τα αγόρια και οι τσακωμοί

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: «Η δίδυμη αδελφή μου, η Αλίκη, είναι η δεύτερη μαμά της κόρης μου»

Η Μαίρη Συνατσάκη και η δίδυμη αδερφή της, Αλίκη, παραχώρησαν κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη». Οι δύο αδερφές μίλησαν για τη δυνατή σχέση που έχουν, με την πρώτη να δηλώνει ανοιχτά πόσο πολύ την έχει βοηθήσει με το μεγάλωμα της κόρης της, ενώ αποκάλυψαν και αν υπήρξε ζήλια ή ανταγωνισμός μεταξύ τους.

«Μαμά δεν με λες, ντροπή. Μάνα είναι μόνο μία. Αλλά είμαι... σοβαρή θεία, είμαι δίπλα της, τη λατρεύω την Ολίβια. Τώρα που μεγαλώνει κι εκείνη, δείχνει ότι με λατρεύει», είπε αρχικά η Αλίκη Συνατσάκη.

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: Ξεσάλωσε στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική - Η κόρη της κοιμόταν στο καρότσι και ο Ίαν ήταν στην ίδια παρέα

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε ωστόσο: «Είναι η δεύτερη μαμά της, το λέω. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που είναι η Αλίκη στη ζωή μου, γιατί μου επιτρέπει να είμαι η μαμά που ονειρευόμουν. Ήθελα να είμαι πολύ παρούσα στη ζωή του παιδιού, και έτσι έχω κάνει. Και ο μπαμπάς της είναι καταπληκτικός και φοβερά παρών, αλλά ξέρω ότι μπορώ να αφήσω στο σπίτι την μικρή με την Αλίκη χωρίς να της πω τίποτα. Αγχώνεται πιο πολύ από εμένα».

Η αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για την εφηβεία με την αδερφή της Αλίκη

Στη συνέχεια η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε: «Από μικρές ήμασταν πάντα μαζί και κάτι σκαρώναμε. Τα καλοκαίρια ήταν πολύ παρεΐστικα. Ζήλιες υπήρχαν λίγο πιο έντονα στο κομμάτι της εφηβείας. Μάλλον επειδή ήμασταν δίδυμες και σε όλα μαζί, υποσυνείδητα αποφασίσαμε να κάνουμε ξεχωριστές παρέες και φίλους. Σε κάποια φάση το περάσαμε και με τα αγόρια».

Η Αλίκη Συνατσάκη συμπλήρωσε από την πλευρά της: «Αν η Μαίρη εκδήλωνε ενδιαφέρον για κάποιο αγόρι εμένα αυτός γινόταν αδελφός μου. Της τα λέω όλα στη Μαίρη. Δεν ήμασταν πάντα δεμένες όσο είμαστε τα τελευταία χρόνια, χωρίς να έχει συμβεί κάτι απαραίτητα».

Η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε στην πορεία: «Το ότι δουλέψαμε μαζί, μας έφερε πάρα πολύ κοντά. Έχω δηλώσει δημόσια ότι δεν συμπαθώ κανέναν από τα αγόρια της αδελφής μου. Έχω γνώμη συνέχεια, δεν θέλω να μου την πειράξει κανείς, αυτό το φωτεινό πλάσμα που είναι».