Δημήτρης Σταρόβας: Τι έδειξαν οι εξετάσεις του - Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

Τι συνέβη μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση που έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης 15/5 πως ο Δημήτρης Σταρόβας έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε άμεσα στο Τζάνειο νοσοκομείο περίπου στις 12:00 μ.μ., ωστόσο στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, ώρες αργότερα μαθεύτηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και τα νέα είναι θετικά.

Ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης αποκάλυψε συγκεκριμένα πως ο 61χρονος καλλιτέχνης υποβλήθηκε και ιατρικό έλεγχο και τα αποτελέσματα αυτού έδειξαν πως η κινητικότητά του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παρά την ταλαιπωρία και την κόπωση που αισθάνεται αυτή τη στιγμή, μάλιστα, έχει μία στοιχειώδη επικοινωνία με τους γιατρούς και τα αγαπημένα του πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό του.

Δείτε επίσης: Γιάννης Ζουγανέλης για Δημήτρη Σταρόβα - «Είναι επιρρεπής στα πάθη, του άρεσε το φαγητό και είναι καπνιστής»

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως οι ειδικοί που τον παρακολουθούν είναι αρκετά αισιόδοξοι και υποστηρίζουν πως τα όποια προβλήματα μπορεί να προκλήθηκαν λόγω του ισχαιμικού επεισοδίου είναι παροδικά και όσο αναρρώνει θα δει να υποχωρούν με τον καιρό. Συνεχίζει, ωστόσο, να παρακολουθείται στο νευρολογικό τμήμα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας - Το πραγματικό όνομά του, οι δυο γάμοι, ο θάνατος που τον "τσάκισε" και οι δυσκολίες που πέρασε