Μαντώ Γαστεράτου: Στο γυμναστήριο με κολλητή ολόσωμη φόρμα - Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Δεν σταματάει να αθλείται στην 3η της εγκυμοσύνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαντώ Γαστεράτου
Instagram / Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου την ημέρα που γιόρταζαν οι μανούλες όλου του κόσμου ανακοίνωσε πως είναι ξανά έγκυος και περιμένει το τρίτο της παιδί (δείτε εδώ την ιδιαίτερη ανάρτησή της). Έκτοτε παραμένει ενεργή στα social media της και την Τετάρτη 15/5, μάλιστα, δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες της όπου φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Είχε επιλέξει ένα αθλητικό look μιας και βρέθηκε στο γυμναστήριο. Συγκεκριμένα, φορούσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα, στενή, αθλητικά, και από πάνω ένα λευκό πουκάμισο και καπέλο. Της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και το σώμα της, γι' αυτό και δεν έχει σταματήσει τη σωματική άσκηση ούτε σε αυτή την εγκυμοσύνη της.

Δείτε επίσης: «Στο δεύτερο παιδί τρελάθηκα, έβλεπα...» - Η εξομολόγηση της Μαντώς Γαστεράτου για την μητρότητα

Τα νέα στιγμιότυπα της Μαντώς Γαστεράτου με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την ανακοίνωση της 3ης εγκυμοσύνης της

Δεν είναι η μόνη εγκυμονούσα στην οικογένειά της

Η αδερφή της, όπως ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες από την φουσκωμένη κοιλίτσα, σύντομα θα γίνει μητέρα διδύμων! Ο ενθουσιασμός και η χαρά της δεν περιγράφονται.

Δείτε επίσης: «Ήμουν τόσο αγχωμένη! Τόσο κλάμα ούτε στο γάμο μου» - Φανερά συγκινημένη η Μαντώ Γαστεράτου μετά τη βάφτιση της κόρης της

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει!!! +2

Απίστευτο το συναίσθημα Περιμένω πως και πως να αγκαλιάσω τα ανιψάκια μου και να τα δω να μεγαλώνουν δίπλα στα μικρά μου!!! Προς το παρόν ο Γιώργος και η Κυβέλη έχουν κάνει "κατάληψη" στο καρότσι που πήραμε δώρο στον θείο Χάρη και στην θεία Ειρήνη... Εγώ από την άλλη είμαι ήδη "χαζοθεία" με την βούλα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και ακολούθησε καταιγισμός από σχόλια με ευχές κάτω από την ανάρτηση.