Γιώργος Λιάγκας: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο...» - Απαντά για τον Δημήτρη Σταρόβα και την αποκάλυψη της κρίσης στη σχέση του

«Βρήκαν την ευκαιρία να πούνε “ο κακός Λιάγκας”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο...» - Απαντά για τον Δημήτρη Σταρόβα και την αποκάλυψη της κρίσης στη σχέση του

Στις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψή του, πως ο Δημήτρης Σταρόβας είχε περάσει κρίση στη σχέση του με την Άννα Σταθάκη πριν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό». Θυμίζουμε πως μεταξύ άλλων και η Νάνσυ Αντωνίου είχε ασκήσει κριτική στον παρουσιαστή, που έθιξε το συγκεκριμένο θέμα, σε μία στιγμή που δεν αρμόζει (δείτε εδώ περισσότερα)

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε πως δεν ήταν το νόημα να αποκαλύψει την κρίση στη σχέση τους, αλλά να δώσει ένα μήνυμα ενότητας, απέναντι στις δυσκολίες. Όπως έλεγε χαρακτηριστικά, μπροστά στην αρρώστια όλα τα άλλα φαίνονται μικρά.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στις κριτικές

«Θέλω να πω κάτι, διότι το είδα ότι σχολιάστηκε από κάπου και θέλω λίγο να το επισημάνω και να το διευκρινίσω. Τον Δημήτρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πάρα πολύ. Είναι από τους ανθρώπους που έχουμε κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις, αλλά και έξω που έχουμε κάτσει, έχουμε πει πολύ ωραία πράγματα. Νομίζω ότι είναι αμοιβαίο, γιατί νομίζω ότι κι εκείνος έχει μία ωραία γνώμη για εμένα, γι’ αυτό ακριβώς μιλάμε και ανταλλάσσουμε μηνύματα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Για να συμπληρώσει: «Και είπα εχθές κάτι, που μόνος μου είπα ότι δεν πρέπει να το πω. Ότι είχαν περάσει μία μικρή κρίση, όπως όλοι οι άνθρωποι. Μου το είχε πει ο άνθρωπος και είπα πώς η αγάπη τους ενώνει, είναι δίπλα του στο πρόβλημα υγείας. Το μήνυμα που θα έπρεπε να πάρουν οι σοβαροί άνθρωποι, γιατί δεν το είπα με κουτσομπολίστικη λογική ότι πάλι τα ξαναβρήκαν, είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι δεμένοι σαν γροθιά. Δεν είναι ότι κάποια στιγμή πέρασαν μία κρίση. Τώρα αν κάποιοι, στο βάρος ενός προβλήματος υγείας ενός ανθρώπου, βρήκαν την ευκαιρία να πούνε ότι “ο κακός Λιάγκας έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα μίας σχέσης”, έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και να το κοιτάξουν. Το είπα γλυκά με πολλή αγάπη».

«Το μήνυμα δεν ήταν ότι είχαν χωρίσει αλλά το πόσο δεμένοι είναι. Και κρίση σημαίνει ότι μπορεί να μην μιλάμε για δύο ημέρες. Χάρηκα όταν είδα πόσο κοντά του είναι η Άννα και αυτό επεσήμανα. Μείνετε καμιά φορά στο καλό, το κακό είναι τοξικό πάντα. Δείτε πώς το είπα, ως παράδειγμα ένωσης. Αν τα μυαλά σας βρήκαν πάλι το κακό, κοιτάχτε το. Έλεος δηλαδή. Ειδικά όταν ένας άνθρωπος δίνει μία μάχη, που θα κερδίσει για πλάκα. Ακόμα και σε αυτό βρε άτιμοι, να βρείτε κάτι κακό. Μη βρίσκετε το κακό παντού γιατί αν το βρίσκετε παντού, πάει να πει ότι το κρύβετε και μέσα σας», κατέληξε στην τοποθέτησή του επάνω στο συγκεκριμένο θέμα ο Γιώργος Λιάγκας.