Μαρία Ηλιάκη: Μοναχική έξοδος στη Γλυφάδα - Εντυπωσιακά ντυμένη στα ροζ με ιδιαίτερο πέδιλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη πρόσφατα εντοπίστηκε από τον φακό του Youweekly.gr αποκλειστικά να περπατάει ντυμένη στα ροζ σε δρόμο της Γλυφάδας με την ίδια να χαμογελάει στον φωτογράφο, όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του.

Χαλαρή και σε καλή διάθεση είδαμε λοιπόν την γνωστή παρουσιάστρια σε μία σπάνια δημόσια έξοδο χωρίς τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα.

Δείτε επίσης: «Άλλη ερώτηση» - Το ερώτημα δημοσιογράφου που δεν ήθελε με τίποτα να απαντήσει

Η μοναχική έξοδος της Μαρίας Ηλιάκη στη Γλυφάδα

Να τονίσουμε εδώ, πως η Μαρία Ηλιάκη έκανε το απόλυτο, ανοιξιάτικο denim look φορώντας ροζ τζιν παντελόνι και σε ίδιο χρώμα τζιν πουκάμισο - συνδυάζοντας τα με άνετα πέδιλα στο χρώμα του blue jean.

Μαρία Ηλιάκη - Γλυφάδα
Μαρία Ηλιάκη - Γλυφάδα - Έξοδος

Η σχέση της με τον σύντροφό της μετά τη γέννηση της κόρης τους

«Όποιος πει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν έχει διαταράξει τις ισορροπίες του ζευγαριού, είναι ψεύτης. Γιατί είναι μια εντελώς άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα.

Είναι πολύ φυσιολογικό, δηλαδή, εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο, ειδικά οι μαμάδες, αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές. Δηλαδή όσο και να έλεγα ότι προσπαθούσα να μην αισθανθεί ο σύντροφός μου παραμελημένος, κάποιες φορές συνέβαινε. Είναι λογικό και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει.

Και εγώ σας έχω πει ότι είμαι και τυχερή σε αυτόν τον τομέα, γιατί ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία, ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά. Γιατί και το μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Να πω και κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει. Οι άνδρες της γενιάς μας, γενικά δεν… Επειδή έχω παρατηρήσει συμπεριφορές και έχω ζήσει περιστατικά μπροστά μου, τα οποία δεν… πώς να το πω. Δηλαδή να είναι το ζευγάρι στον δρόμο για τον γυναικολόγο και να λέει αυτός σε αυτή "εγώ δεν θα ανέβω σήμερα μαζί σου πάνω, πήγαινε μόνη σου, βαριέμαι". Τι "πήγαινε μόνη σου βρε ζώον;". Δηλαδή... Δεν υπάρχει κάτι άλλο να του πεις εκείνη την ώρα. Καταλάβατε το πνεύμα μου, δε θέλω να μπω σε ανάλυση και να συγχυστώ...», εξομολογήθηκε.