Δημήτρης Αλεξανδρής: «Αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήγαινα να δω τον αδερφό μου στα μεγάλα ντέρμπι»

Η μεγαλύτερη θαυμάστριά του δεν είναι η σύζυγός του!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξανδρής: «Αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήγαινα να δω τον αδερφό μου στα μεγάλα ντέρμπι»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη. Ο «Κωστής Στασινόπουλος» από τη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» αναφέρθηκε στις αγωνίες που έχει για τα παιδιά του που βρίσκονται στο τέλος της εφηβείας τους, για τη σχέση του με τη σύζυγό του αλλά και για τη μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

«Τα παιδιά μου είναι 20 και 17 χρονών. Ξεκινάμε κάτι να σπουδάσουμε, πιστεύοντας ότι αυτό αγαπάμε αλλά στη διάρκεια και των σπουδών και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας δεν μας καλύπτει. Αυτό ακριβώς λέω στα παιδιά μου και αυτό λέω και στον εαυτό μου», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

«Με τρομάζει το κομμάτι της έξαρσης της βίας Γυμνασίου, Λυκείου. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου, ο γιος μου μού είχε πει τέτοια περιστατικά και δεν το πίστευα ότι είναι σε τέτοια έκταση. Αυτός ήταν ο λόγος που πολλές φορές στα πολύ μεγάλα ντέρμπι δεν πήγαινα να δω τον αδερφό μου γιατί υπήρχε μία ένταση που δεν ήθελα να είμαι κοντά» ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός για τα παιδιά του και τον αδερφό του-πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ηλία Πουρσανίδη.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Αλεξανδρής: «Θεωρώ ότι θα μπερδέψει τα πράγματα όλο αυτό...» - Νέες αποκαλύψεις για το "Προξενιό της Ιουλίας"

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη θαυμάστριά του

«Στα περισσότερα πράγματα έχουμε μία κοινή θέση με τη σύζυγό μου. Ένα ζήτημα είναι το πώς έχουμε ζήσει κάποια περιστατικά, εντυπώνονται μέσα μας τελείως διαφορετικά. Μία μεγάλη αγωνία μου είναι να κρατήσω για πάντα μέσα μου κάποια πράγματα μεγαλώνοντας. Αυτές οι στιγμές με έχουν κάνει πιο χαρούμενο σαν άνθρωπο: Η πρώτη φορά που πήγα στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και που είδα τον εαυτό μου σε σινεμά με κόσμο. Μεγαλύτερη θαυμάστριά μου είναι η πεθερά μου!», συμπλήρωσε αμέσως μετά για την προσωπική του ζωή.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στο Προξενιό της Ιουλίας: «Μετά τον Σασμό κάνω έναν καλό άνθρωπο. Μ΄ αρέσει να μην υπάρχουν στερεότυπα, να προσπαθείς αυτό που νομίζεις ότι είναι το στερεότυπο να δείξεις και να διερευνήσεις πράγματα άγνωστα σε εσένα ή τουλάχιστον θα έχουν ενδιαφέρον να τα δεις».