Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Χέρι-χέρι στο Μονακό! Φήμες επανασύνδεσης για το πρώην ζευγάρι

Ούτε δύο εβδομάδες δεν έμειναν χωριστά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Χέρι-χέρι στο Μονακό! Φήμες επανασύνδεσης για το πρώην ζευγάρι

Νέα τροπή στην πολυτάραχη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα. Ούτε δύο εβδομάδες δεν πέρασαν από την ημέρα που η γοητευτική τενίστρια ανακοίνωνε πως δεν είναι πια ζευγάρι, τονίζοντας ότι παραμένουν φίλοι. Ωστόσο ένα βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λέει μία τελείως διαφορετική ιστορία.

Χέρι-χέρι περπατούσαν στους δρόμους του Μονακό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στη μεταξύ τους σχέση από τότε που εκδήλωναν ανοιχτά τον έρωτά τους. Δεν πρόκειται, μάλιστα, για ένα μεμονωμένο στιγμιότυπο, αλλά κάνουν για αρκετή ώρα βόλτα στους δρόμους και στο τέλος αποχωρούν μαζί μέσα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Επανασύνδεση για Στέφανο Τσιτσιπά και Πάουλα Μπαντόσα;

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει τοποθετηθεί για τον μεταξύ τους χωρισμό, ούτε απάντησε στην ανακοίνωση της (πρώην;) αγαπημένης του, κάτι που ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά. Ο πατέρας του πρωταθλητή του τένις, Απόστολος, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό» επίσης δεν είχε επιβεβαιώσει την είδηση από την πλευρά του γιου του.

«Δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να σας πω κάτι που δεν το γνωρίζω. Δεν έχω ιδέα, πιστέψτε με. Δεν μου είπε κάτι, δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Είναι η προσωπική του ζωή», έλεγε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

«Μετά από ήρεμη σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά. Έχουμε μοιραστεί ένα ταξίδι με πολλή αγάπη και μάθηση και ως φίλοι με απέραντο σεβασμό επιλέγουμε να ακολουθούμε τώρα τα δικά μας μονοπάτια.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων, της οικογένειας και όλων όσοι ήταν μέρος της ιστορίας μας. Ως μετάβαση σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, θα συνεχίσουμε να σας ευχόμαστε τα καλύτερα για την ιδιωτική ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και το σεβασμό σας», ανέφερε η Πάουλα Μπαντόσα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στις 3 Μαΐου.