J2US – Έκπληξη στην αποχώρηση! Δείτε ποιο ζευγάρι εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο show

Το κοινό ανέτρεψε τη βαθμολογία των κριτών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US – Έκπληξη στην αποχώρηση! Δείτε ποιο ζευγάρι εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο show

Το 12ο live του J2US έφτασε στο τέλος του: Μία βραδιά γεμάτη τραγούδι, κέφι, αλλά και έντονες συγκινήσεις που προσέφεραν ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με τα δέκα ζευγάρια που διαγωνίζονταν. Δυστυχώς μόνο εννέα θα επιστρέψουν στο στούντιο την επόμενη εβδομάδα με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει στο τέλος της βραδιάς τα αποτελέσματα, όπως προέκυψαν από την βαθμολογία των κριτών και την ψηφοφορία του κοινού.

Σωτήρης και Φειδίας ήταν οι μόνοι που είχαν ασυλία, έχοντας κερδίσει το «12άρι» στην βραδιά Eurovision της προηγούμενης εβδομάδας, με την αγωνία να τελειώνει νωρίς για εκείνους. Φυσικά η κατάσταση ξεκαθάρισε νωρίς, αφού οι επιλογές είναι de facto περιορισμένες, με τους top performers να επιστρέφουν επίσης στα καμαρίνια για να προβάρουν τα νέα τραγούδια τους.

Δείτε επίσης: J2US – Ανατριχιαστική ερμηνεία από τη Ζωή Παπαδοπούλου: «Ξημερώνει ημέρα μνήμης για τους Έλληνες του Πόντου»

Το ζευγάρι που αποχωρεί από το J2US

Στο τέλος έμειναν δύο. Η Daphne Lawrence με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο από τη μία και ο Στάθης Σχίζας με τη Μαλού από την άλλη. Αν και πολλοί θα θεωρούσαν τον νικητή του Survivor ως outsider, καθώς οι βαθμολογίες του κινούνται σε... χαμηλές πτήσεις, εκείνος καταφέρνει για ακόμα μία εβδομάδα να κάνει την έκπληξη και αποδεικνύεται επτάψυχος.

Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν εκείνο του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου με την Daphne Lawrence. «Είμαι πολύ χαρούμενος, σας ευχαριστώ όλους. Ήταν μία υπερπαραγωγή στην οποία γνώρισα φανταστικούς ανθρώπους. Ευχαριστώ την κριτική επιτροπή και στο κοινό που μας στήριξε αυτό το διάστημα», τόνισε ο ηθοποιός μόνος κατά την αποχώρησή του, αφού η coach του είχε αποχωρήσει από πριν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.