Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά - Γέννησε η σύντροφός του

Η φωτογραφία αγκαλιά με το βρέφος στο μαιευτήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά - Γέννησε η σύντροφός του

Πριν από μερικές ημέρες, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από μία φωτογραφία πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, χωρίς κανείς να γνώριζε για την εγκυμοσύνη της όλους αυτούς τους μήνες (δείτε εδώ ποια είναι), ενώ την Κυριακή 19/5 πολύ γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε πως η σύντροφός του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Πολλά τα γεννητούρια στην εγχώρια showbiz!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο, τον οποία γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά του ALPHA "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" την σεζόν 2016 - 2017. Ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια είναι σε σχέση με την επίσης ηθοποιό Ιφιγένεια Μακρή και πριν από τρία χρόνια, το 2021, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι.

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Πλεμμένου για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του

Αυτή τη φορά με τη φωτογραφία που δημοσίευσε εκείνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα, δεν αποκάλυψε ποιο είναι το φύλο του δεύτερου μωρού, ωστόσο η εικόνα της καλής του αγκαλιά με αυτό στο κρεβάτι του μαιευτηρίου συγκίνησε το κοινό του και αμέσως όλοι άρχισαν να του στέλνουν μηνύματα και ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

«Δεύτερο μωρό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Εγκυμοσύνη ''βόμβα'' - αποκλειστικό: Αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το 1ο του παιδί - Γεννητούρια στην ελληνική showbiz

Κωνσταντίνος Πλεμμένος δεύτερο παιδί

Οι δηλώσεις του για τον γάμο

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, είχε αναφέρει: «Μπορεί ένας γάμος να κρατιέται, αλλά ο κάθε άνθρωπος μόνος του έχει κάποιες επιθυμίες. Αν μέσα στον γάμο δεν τις εκπληρώνει, αυτό κάπου θα το εκφράσει και αν δεν το κάνει θα έχει επιπτώσεις και θα δημιουργήσει προβλήματα...

Ο καθένας θα πρέπει να εκφράζεται καλλιτεχνικά. Στην ουσία, όμως, κάποιος ξεσπάει για λίγο μέσα από μια άλλη ασχολία, αλλά επί της ουσίας επισκιάζει προσωρινά το πρόβλημα, δεν το λύνει είναι το βασικό που γίνεται στη ζωή αυτή τη στιγμή. Άμα θες να γίνεις ζωγράφος και δεν καταφέρνεις να βγάλεις λεφτά από αυτό, τι κάνεις; Μπορείς να συνεχίσεις τη ζωγραφική σου και να δουλεύεις σε κάτι το οποίο θα είναι συμβατικό.

Έχουν κατασκευάσει έτσι την κοινωνία. Το καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία. Πρέπει να έχεις τον χρόνο να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί. Άμα δεν εκφράζεις αυτό που σε βασανίζει, αρρωσταίνεις ψυχολογικά και σωματικά».