Χαμογέλα και Πάλι: «Πώς κάνεις έτσι; Τρομάζω», «Γίνεσαι, τρελός! Μη φωνάζεις! Ψύχραιμα» - Χαμός με τον Νίκο Συρίγο στο πλατό του MEGA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: «Πώς κάνεις έτσι; Τρομάζω», «Γίνεσαι, τρελός! Μη φωνάζεις! Ψύχραιμα» - Χαμός με τον Νίκο Συρίγο στο πλατό του MEGA

Στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 19/5 συζητήθηκε ξανά το θέμα της παρουσίασης της Eurovision από τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα, με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο πρώτος για την κατακραυγή που δέχθηκαν (δείτε την εδώ).

Κάποια στιγμή, λοιπόν, τα αίματα άναψαν, με τον Νίκο Συρίγο να διαφωνεί με τους υπόλοιπους και να εκφράζει την άποψή του με έντονο ύφος, υψώνοντας τον τόνο της φωνής του, κάτι που του επισήμανε η Σίσσυ Χρηστίδου συνέχεια και του ζήτησε να το σταματήσει.

Οι φωνές του Νίκου Συρίγου και η παρατήρηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι

«Εγώ συμφωνώ ότι κανείς δεν μπορεί να πει τον άλλο ηλίθιο, επειδή δεν του αρέσει, ας πούμε, το χιούμορ του. Ωστόσο, δεν μπορούμε επίσης να πούμε ότι ήταν μία πετυχημένη μετάδοση και αυτό είναι αντικειμενικό καμιά φορά», είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Δεν είναι αντικειμενικό, παιδιά, αυτό σου λέει. Σε κάποιους αρέσαμε και σε κάποιους δεν αρέσαμε. Τι να κάνουμε τώρα; Εσύ θεωρείς ότι οι δημοσιογράφοι που κάνουν κριτική στην ελληνική τηλεόραση και έχουν το βήμα, εκπροσωπούν όλο τον ελληνικό λαό; Όχι! Μου άρεσε που ο Θανάσης, επειδή ακούστηκε πολύ όλη αυτή τη βδομάδα πόσο έσκυψε το κεφάλι, βγήκε και απάντησε», επισήμανε τότε η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη συνέχεια εξήγησε πως του άρεσε το ζευγάρι αυτό στην παρουσίαση, παρόλο που οι υπόλοιποι ως δημοσιογράφοι το βλέπουν αλλιώς, με την Βάλια Χατζηθεοδώρου να τονίζει πως και πέρυσι που δεν είχαν γίνει τα λάθη που έγιναν φέτος και η Τζένη Μελιτά είχε δεχθεί θύελλα αρνητικών αντιδράσεων.

«Έχω το δικαίωμα να πω κάτι; Μισό λεπτό. Εγώ έχω μία βασική διαφορά μέσα μου. Έχει σχέση η τοποθέτηση του Θανάση για το ζήτημα της παρουσίασής τους με την τοποθέτηση του Ζερόμ; Η αλαζονική στάση του Ζερόμ έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τη στάση του Θανάση. Επειδή στη Eurovision βαφτίζουμε την κακή αισθητική τρολ, ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...», ανέφερε έπειτα έξαλλος ο Νίκος Συρίγος, με τους συνεργάτες του να του εξηγούν πως ο Ζερόμ έκανε πλάκα και τρόλαρε (δείτε εδώ το βίντεο με την αντίδρασή του).

«Πώς κάνεις έτσι βρε Νίκο; Τρομάζω κιόλας», του είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η παρουσιάστρια συμπλήρωσε:

«Απίστευτο! Πρέπει εμείς να συμφωνούμε σε αυτό που λες; Αυτό δεν καταλαβαίνω... Μα γίνεσαι, τρελός! Είναι υποκειμενικό, ψυχούλα μου, τι να κάνουμε τώρα; Αν εμένα μου αρέσει, πρέπει να πω ότι δεν μου αρέσει; Μη φωνάζεις! Ψύχραιμα», παρατήρησε η Σίσσυ Χρηστίδου, θέλοντας να καθησυχάσει τον συνεργάτη της.