Ναταλία Γερμανού: «Ο Φωκάς Ευαγγελινός ήταν στενοχωρημένος, δεν παρουσιάστηκε η πρότασή του στη Eurovision»

«Η Μαρίνα Σάττι είχε πολύ ισχυρή άποψη»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία (δεξιά): NDP Photo Agency
Φωτογραφία (δεξιά): NDP Photo Agency

Το παρασκήνιο πίσω απ' όσα είδαμε στη φετινή Eurovision από την ελληνική αποστολή, μετέφερε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δεν γίνεται». Η παρουσιάστρια του Alpha συναντήθηκε με τον Φωκά Ευαγγελινό στα γυρίσματα του Secret Song, ο οποίος της μετέφερε τον σεβασμό του για την Μαρίνα Σάττι, ωστόσο τόνισε ότι αυτό που είδαμε τελικά δεν ήταν δική του πρόταση.

Όπως ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, ο καταξιωμένος χορογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής ελληνικής αποστολής, στενοχωρήθηκε με τα σχόλια που ακούστηκαν. Παράλληλα ανέφερε πως η Μαρίνα Σάττι είχε «πολύ ισχυρή άποψη» σχετικά με τον τρόπο που ήθελε να παρουσιαστούν ορισμένα πράγματα στη σκηνή, κι έτσι δεν έμεινε περιθώριο για να βάλει τη δική του πινελιά.

Δείτε επίσης: "Απασφάλισε" η Ναταλία Γερμανού για την Eurovision: «Δεν μπορώ να κλαφτώ, γιατί τα λεφτά μου τα πήρα πίσω σε κέρδη...»

Το παρασκήνιο της Eurovision από τη Ναταλία Γερμανού

«Είδα τον Φωκά Ευαγγελινό την προηγούμενη Τρίτη και τον ρώτησα και ήταν στενοχωρημένος, δεν θα το κρύψω, αλλά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν κουτσομπολεύει παρασκηνιακά. Μου είπε ότι όντως στενοχωρήθηκε και με τη θέση που πήραμε και με τα σχόλια που ακούστηκαν. Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα, επειδή είναι ολοκληρωμένη παραγωγός, καλλιτέχνιδα, τραγουδοποιός και χορεύει, όντως είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πως ήθελε να παρουσιαστεί το act του “Zari” στη σκηνή», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Για να συμπληρώσει: «Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα. Μου ξεκαθάρισε ότι όλα είναι μία χαρά και ότι τη θαυμάζει πάρα πολύ, αλλά από την αρχή είχε τα δικά της ζητούμενα για κάποια πράγματα και τον τρόπο που ήθελε να παρουσιαστούν στη σκηνή. Έμεινε σταθερή. Ο Φωκάς είχε άλλη ιδέα και πρόταση, η οποία δεν παρουσιάστηκε τελικά».

«Επιτρέψτε μου να πω μια καθαρά προσωπική μου άποψη με τεράστιο σεβασμό στον Φωκά με τον οποίο συνεργαστήκαμε στο “Μy Number One” και περάσαμε ζάχαρη. Βλέπω τι κάνει και υποκλίνομαι όταν συνεργαζόμαστε στο “Secret Song”. Παρόλα αυτά σε σχέση με τη Eurovision, αν θέλεις έναν καλλιτέχνη που να κάνει ακριβώς ό,τι του λες, που να μην έχει καθόλου άποψη και να λέει “ναι” σε όλα, τότε επιλέγεις την “ασφαλή” λύση της Silia Kapsis ή μίας κοπέλας νέας, την οποία θα την πλάσεις όπως θέλεις και θα πάει με τα νερά σου και θα τηρήσει 100% ό,τι της προτείνεις», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο η Ναταλία Γερμανού.

«Όταν διαλέγεις μία καλλιτέχνιδα ολοκληρωμένη στα πάντα, μία παραγωγό που γράφει τα τραγούδια της και τα χορογραφεί, δεν μπορεί να περιμένεις να μην σου πει ότι “Εγώ αυτό δεν θα το κάνω και θα κάνω αυτό που νιώθω καλύτερα”. Αλλιώς επιλέγεις ένα νέο πλάσμα και το πλάθεις, όπως θέλεις», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της.