Νίκος Μάνεσης: «Δεν εκτιμώ καθόλου τον Γιώργο Λιάγκα αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα»

Το σχόλιό του για τις μεταγραφές της Ελένης Μενεγάκη και της Φαίης Σκορδά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Μάνεσης: «Δεν εκτιμώ καθόλου τον Γιώργο Λιάγκα αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα»

Σπάνια τοποθετείται για συναδέλφους, αλλά αυτή τη φορά είχε λόγο. Ο Νίκος Μάνεσης φιλοξένησε τον Χάρη Λεμπιδάκη το πρωί της Κυριακής, με τον δημοσιογράφο να μην χάνει την ευκαιρία να αλιεύσει ειδήσεις. Μεταξύ άλλων ρώτησε τον οικοδεσπότη σχετικά ένα πρόσφατο beef που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά μίλησε επίσης για τις μετακινήσεις της Ελένης Μενεγάκη και της Φαίης Σκορδά από MEGA και ΣΚΑΪ αντίστοιχα.

«Δεν ασχολούμαι καν. Μου είπανε κάποια στιγμή έξω ότι ο Λιάγκας είπε για εσένα κάτι ότι λες ανοησίες και είπα ότι έχει υψηλότερο IQ από εμένα και έχει δίκιο» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να ρωτάει αν εκτιμάει τον παρουσιαστή του «Πρωινού» και να λαμβάνει αρνητική απάντηση: «Όχι, καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα. Άλλη ερώτηση. Και τι έγινε, που θεωρείται από τους επιτυχημένους της σεζόν».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας – Απαντάει στον Μάνεση για το «υψηλότερο IQ»: «Μπορεί και να 'χει το παιδί... Νίκο τον λένε;»

Το σχόλιο του Νίκου Μάνεση για Μενεγάκη και Σκορδά

«Δεν είναι έκπληξη που η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από το Mega. Δεν μπορώ να κάνω σχόλια επί της ουσίας, γιατί είναι πρόσωπα που γνωρίζω πολύ καλά τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κουτσομπολέψω. Δεν θα έκανα εκπομπή σαν του Φερεντίνου, το “Σάββατο με φίλους”. Δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα απολύτως», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

«Φυσικά είμαι υπέρ των τηλεοπτικών αλλαγών, να μπαίνουν νέα πρόσωπα, όχι να φτάνουμε 180 χρονών και να αλλάζουμε μέχρι να μας πάνε τέσσερις. Έχω ακούσει ότι θα μετακομίσει η Φαίη Σκορδά, αλλά δεν θα πω στον αέρα τις κουβέντες που κάνουμε. Σε ό,τι κάνει τη στηρίζω», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο ο Νίκος Μάνεσης.

Αποχωρεί απ' το δελτίο ειδήσεων του Alpha - Το σχόλιό του για τα νούμερα τηλεθεάσης

Ο Νίκος Μάνεσης αναφέρθηκε εκ νέου στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στο επαγγελματικό του μέλλον, αποκαλύπτοντας πως θα αποχωρήσει από το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Θα μπορούσα να απασχολήσω και περισσότερο. Σκέφτηκα να προσφύγω στη δικαιοσύνη και στα θεσμικά όργανα. Είπα ότι σταματάω να με απασχολεί, αλλά κάποια στιγμή υπάρχει και το όριο της φαιδρότητας. Υπάρχει δημόσια ομολογία περί αποτυχίας του μοντέλου και συνεχίζουμε αποδεχόμενοι το ό,τι γίνεται για να υπάρχει μία ηρεμία και στη διαφημιστική αγορά και περιμένουμε τις όποιες δεσμεύσεις για να διορθωθεί το χαλασμένο.

Θα μείνω εκεί. Εννοείται πως έχω ατού και εννοείται πως έχω στοιχεία. Εγώ λειτουργώ βάσει στρατηγικής. Έτσι καταφέρνω και κερδίζω τα τελευταία χρόνια και όχι βάσει σκαλέτας ατυχώς. Πριν από 2,5 ακριβώς χρόνια σε μία πολύ συγκεκριμένη ημερομηνία, από το ένα βράδυ έως το πρωί τα νούμερα άλλαξαν» σημείωσε ο Νίκος Μάνεσης.