Ελένη Μενεγάκη - Ποζάρει μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και την μικρή Μαρίνα: «Μαζί τους κάθε μέρα είναι γιορτή!»

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην Άνδρο το Σαββατοκύριακο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Οι καθημερινές της έχουν συνεχές τρέξιμο με την εκπομπή της και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο κάθε Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στην οικογένειά της. Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, ταξίδεψε στην Άνδρο τις τελευταίες μέρες, όπου εκμεταλλεύτηκε τον κυριακάτικο ήλιο στο έπακρο και χάρηκε όμορφες στιγμές μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη, ανεβάζοντας μάλιστα και μία φωτογραφία από το εστιατόριο στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στην Άνδρο. Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν στη διακόσμηση του χώρου, καθώς η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν ήθελαν επέμβουν ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο του νησιού, όπου μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Για φαγητό στο πέτρινο εστιατόριο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο - Φωτογραφία

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Το Onar είναι ένα σκέτο όνειρο για την παρουσιάστρια του Mega, καθώς εκεί χαλαρώνει από το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας. Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία το απόγευμα της Κυριακής, όπου η παρουσιάστρια ποζάρει δίπλα στον Μάκη Παντζόπουλο και την 9χρονη κόρη τους, Μαρίνα. «Μαζί τους κάθε μέρα είναι γιορτή», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη νέα της ανάρτηση.

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεκινήσει ένα πρωτοφανές σερί εξωστρέφειας με συνεχείς αναρτήσεις από την καθημερινότητά της, δείχνοντας ότι δεν την έχει επηρεάσει αρνητικά το επερχόμενο φινάλε της συνεργασίας της με το MEGA. Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή, ενώ παράλληλα σκέφτεται το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά της χωρίς περιττό άγχος.