Ιωάννα Τούνη: Βρήκε γυναικείο σκουλαρίκι στο αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Θα σας ξεμαλλιάσω...»

Το βίντεο και η απάντηση του άντρα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Βρήκε γυναικείο σκουλαρίκι στο αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Θα σας ξεμαλλιάσω...»

Με αφορμή τον ζεστό καιρό που είχαμε την Κυριακή 19/5, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πήραν την απόφαση να επισκεφθούν τον ζωολογικό κήπο. Το ζευγάρι έφερε τον γιο του σε επαφή με τα ζωάκια και πέρασε όμορφες στιγμές.

Μάλιστα η Ιωάννα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε διάφορα βίντεο και φωτογραφίες θέλοντας να μοιραστεί με αυτό τον τρόπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media τις εικόνες που είδαν.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη από τον ζωολογικό κήπο

Ιωάννα Τούνη Ζωολογικός κήπος

Δημήτρης Αλεξάνδρου Πάρης

Το γυναικείο σκουλαρίκι που βρήκε στο αμάξι του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σε ένα βίντεο λίγο αργότερα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως στο αυτοκίνητο του άντρα της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ανακάλυψε ένα ξένο γυναικείο σκουλαρίκι. Σε βίντεο λοιπόν, το έδειξε καθαρά και είπε πως θα ξεμαλλιάσει αν τελικά ανακαλύψει πως δεν ήταν κάποιας κοπέλας πριν καιρό, καθώς το αμάξι είναι μεταχειρισμένο.

«Μόλις παρκάραμε το αμάξι να φάμε και βλέπω αυτό στο αμάξι. Ρωτάω αυτό το σκουλαρίκι ποιανής είναι και μου λέει "δεν ξέρω". Εγώ τώρα τι κάνω; Το στέλνω για τεστ DNA; Τι σκουλαρίκι είναι αυτό μωρό μου; Ανήκει σε κάποια από εσάς, θα σας ξεμαλλιάσω. Δες τώρα πως πάει να την σκαπουλάρει», λέει στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντάει «Ποια μπήκε ρε αγάπη μου μεταχειρισμένο αμάξι; Με δουλεύεις;».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί και...» - Αναστάτωση σε εστιατόριο με τον Πάρη