Γιώργος Λιάγκας: Χείμαρρος μετά τα σχόλια που δέχτηκε - «Να σταματήσει όλη αυτή η βλακεία! Βγάζουν κακία και ζήλιες»

Σχετικά με τον Δημήτρη Σταρόβα και την σύντροφό του, Άννα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Χείμαρρος μετά τα σχόλια που δέχτηκε - «Να σταματήσει όλη αυτή η βλακεία! Βγάζουν κακία και ζήλιες»

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που ακούστηκαν όλο το Σαββατοκύριακο σχετικά με την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες για την σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με την σύντροφό του, Άννα - δείτε εδώ τι είχε πει.

Ο παρουσιαστής ξέσπασε σήμερα Δευτέρα 20/5 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, κάνοντας λόγο για κακία λόγω προσωπικών λογαριασμών αλλά και ζήλιες.

Το ξέσπασμα - απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Σταρόβα

«Να σταματήσει όλη αυτή η βλακεία που έχει δείρει το σύμπαν. Προσέξτε να δείτε, αν θέλετε να πλήξετε κάποιο άνθρωπο, να τον πλήττετε πραγματικά με ουσιαστικά επιχειρήματα. Όποιος νοήμων άνθρωπος, με στοιχειώδη μυαλό, έβλεπε την αναφορά μου την προηγούμενη Τετάρτη, ήταν μια πολύ αγαπησιάρικη αναφορά. Δεν υπήρχε καμία αιχμή, ούτε καμία αποκάλυψη για κρίση. Αν μπείτε στα sites ο ίδιος ο φίλος μου ο Δημήτρης Σταρόβας το είχε πει τελικά, νόμιζα ότι δεν το είχε πει, ότι είχε περάσει μια κρίση με την Άννα. Το έχει πει.

Είχαν περάσει μια κρίση, όπως όλες οι σχέσεις οι ανθρώπινες και είπα πόσο του στέκεται και είναι δίπλα του. Και βγήκαν κάποιοι να πουν ότι βγήκα και βρήκα την ευκαιρία να αποκαλύψω έναν χωρισμό... από το μυαλό τους! Είμαι σίγουρος ότι τους οδήγησε η κακία τους και όχι η λογική τους, γιατί αν το έβλεπαν δεν θα έκαναν το σχόλιο αυτό. Απορώ γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι του χώρου, είναι έξυπνοι αυτοί που πάτησαν για ακόμα μια φορά την πεπονόφλουδα της κακίας.. Όλοι πρέπει να κάνουμε κριτική είναι δουλειά μας, είμαστε δημοσιογράφοι και εγώ αυτό κάνω από εδώ. Άλλο η κριτική και άλλο να βγάζω κακία για να λύσω προσωπικούς λογαριασμούς και ζήλιες. Είναι λάθος, μην το κάνετε αυτό. Με αγάπη σας το λέω, κύριοι συνάδελφοι» απάντησε μια και καλή ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.