Ζήνα Κουτσελίνη: Μετά από επέμβαση στον αέρα του Star - Μεγάλη ταλαιπωρία για την παρουσιάστρια

Τι της συνέβη στις πασχαλινές διακοπές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: Μετά από επέμβαση στον αέρα του Star - Μεγάλη ταλαιπωρία για την παρουσιάστρια

Μια διαφορετική έναρξη είδαμε να κάνει η Ζήνα Κουτσελίνη την Δευτέρα 20/5 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα με την παρουσιάστρια να φαίνεται ελαφρώς πρησμένη στο πρόσωπό της - εξηγώντας πολύ γρήγορα τι της συνέβη.

Προφνώς και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, απλώς η Ζήνα Κουτσελίνη χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία επέμβαση και συγκεκριμένα να αφαιρέσει τον τραπεζίτη της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της όλη την ταλαιπωρία που είχε με το δόντι της, καθώς της έσπασε ξαφνικά όσο βρισκόσταν στο καράβι - στην επιστροφή της από τις πασχαλινές διακοπές.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια του Star έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και τη Δευτέρα 20/5 ήταν παρούσα στη θέση της στο πλατό της εμπομπής της!

Δείτε επίσης: Γενέθλια για τη Ζήνα Κουτσελίνη στο πλατό του STAR: «Παιδιά, πήρα φωτιά!» - "Άρπαξαν" τα μαλλιά της όσο έσβηνε τα κεράκια

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την επέμβαση που έκανε

«Κουνιέμαι για να πάει το πρήξιμο που έχω από εδώ, που έβγαλα τον τραπεζίτη και από εκεί - να έρθει η ισορροπία. Όταν μεγαλώνεις βγάζεις και κανένα δόντι αφού σου σπάει. Δεν έβγαλα τον φρονιμίτη, τον τραπεζίτη μου έβγαλα. Από ποιά μεριά με βολεύει να κοιτάω; Ξανφικά μέσα στο καράβι σπάει....Το Πάσχα μέσα στο καράβι», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.