Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Τα επαγγελματικά του σχέδια μετά την «Παραλία» και η προσωπική ευτυχία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κώστας Νικούλι. Ο αγαπητός ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον «Σασμό» και την «Παραλία» μίλησε για τα επαγγελματικά και προσωπικά του σχέδια. Φυσικά δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τη σύντροφό του, επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Μαούτσου.

«Είχα κάποιες πληροφορίες για το ποιος μπορεί να σκότωσε την Ρηνιώ, την κοπέλα μου στη σειρά, αλλά ο βασικότερος λόγος ήταν ότι ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε δεν ήταν βασικός ύποπτος. Είχα αυτά τα στοιχεία και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Ολοκληρώνεται ο ρόλος μου, έχω άλλα πρότζεκτ, άλλα πράγματα που τρέχουν για την επόμενη σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Νικούλι.

Όσον αφορά την επαγγελματική του πορεία, ο ηθοποιός τόνισε: «Η ταχύτητα με φθείρει και δε με αφήνει να απολαύσω άλλα πράγματα, και με την τηλεόραση και με το θέατρο, πιο πολύ από την άποψη της καλλιτεχνικής επιλογής που θα μου δώσει πίσω κάτι εμένα και θα είμαι εγώ ικανοποιημένος. Προέκυψαν και επαγγελματικές επιλογές που για μένα ήταν προτεραιότητες. Όταν υπάρχει μια εσωτερική ηρεμία μπορεί μετά να υπάρχει μια επιλογή και στα επαγγελματικά. Από το ποιόν της δουλειάς που θα κάνεις, από εκεί θα υπάρχει και συνέχεια ή όχι. Αν δώσεις προσοχή σε ένα πρότζεκτ και το κάνεις όσο καλύτερα γίνεται, από εκεί έρχεται η συνέχεια. Έβαλα αυτόν τον στόχο για τον εαυτό μου και μέχρι τώρα με έχει πάει πολύ καλά».

Δείτε επίσης: Κώστας Νικούλι: «Το επίθετό μου είναι ένα στοιχείο που με κάνει αυτό που είμαι»

Ο Κώστας Νικούλι για το επαγγελματικό του μέλλον

Ο Κώστας Νικούλι θα συμμετέχει στην τηλεοπτική μεταφορά του διηγήματος «Ο κατάδικος» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, που θα ονομάζεται «Οι αθώοι». «Είναι ένα πρότζεκτ 16 επεισοδίων, θα ξεκινήσουμε γυρίσματα αρχές Ιουλίου και θα πάει ένα, ενάμιση χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε πως η νέα αυτή σειρά θα προβληθεί από το MEGA.

Όσον αφορά τα σχέδιά του από εδώ και πέρα, ήταν ξεκάθαρος. «Υπάρχει ένας βασικός στόχος, να είμαι υγιής, να απολυμάνω τη ζωή μου. Πολλές φορές πιεζόμαστε με βάση αυτά που τρέχουν εκείνη την περίοδο και πολλές φορές δεν έχουμε τον έλεγχο πάνω σε αυτό. Εκεί έρχεται η πίεση. Δεν είναι ότι ήταν μαύρη η ζωή μου, απλά κατάλαβα ότι δεν είμαι εγώ παραγωγικός με αυτόν τον τρόπο, δεν ήταν μια πίεση που δεν μπορούσα να την ελέγξω, εντόπισα αυτό που με δυσκόλευε και προσπάθησα να το αλλάξω και να κάνω αυτό που θέλω εγώ να κάνω χωρίς να λέω “ναι” σε πράγματα που μπορεί να θέλει κάποιος άλλος».

Η αναφορά στη σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου

Ο Κώστας Νικούλι αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με την Κατερίνα Μαούτσου: «Δεν επηρέασε με αρνητικό τρόπο τη σχέση μας, το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο ηθοποιοί, αλλά με θετικό. Έβλεπε με άλλο τρόπο την τηλεόραση, και μέσα από τη δουλειά πήρε κάποια θετικά που προσπαθούσα να της μεταφέρω. Μας εξέλιξε και μας πάει ένα βήμα παρακάτω, είναι καλό που είμαστε στην ίδια δουλειά. Μπορώ να της μεταφέρω ανησυχίες και δυσκολίες και να δω ακόμα μία οπτική».

«Με την Κατερίνα είμαστε τεσσεράμιση χρόνια μαζί, όταν το είπαμε ήμασταν ήδη δυόμιση χρόνια μαζί. Νιώθω ότι βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ, είναι δώρο να έχω έναν άνθρωπο να εκτιμά το χιούμορ, το στηρίζουμε και το επιδιώκουμε», κατέληξε για τη σύντροφό του ο Κώστας Νικούλι.