Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν θα το έκανα! Στην Μπακοδήμου δεν έδωσε πόντους το Power of love»

Το σχόλιό της για την παρουσίαση του ριάλιτι αγάπης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν θα το έκανα! Στην Μπακοδήμου δεν έδωσε πόντους το Power of love»

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 21/5 με την παρουσιάστρια να κάνει αποκαλύψεις για το επαγγελματικό της μέλλον μετά το τέλος του My style rocks.

Από τη μεριά της η παρουσιάστρια τόνισε, πως παραμένει στον ΣΚΑΪ μιας και οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές. Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα έκανε λόγο για το Power of love, καθώς υπάρχει μια φημολογία πως θα το παρουσιάσει η Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει τις ενστάσεις της σχετικά με το Power of love που επανέρχεται στην τηλεόραση, εξηγώντας πως δεν θεωρεί ότι θα κάνει καλό στο βιογραφικό μιας παρουσιάστριας το εν λόγω ριάλιτι.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για το Power of love και την Μαρία Μπακοδήμου

«Το σενάριο ότι κάποιος θα παρουσιάσει το Power of Love για το βιογραφικό του δεν σας αγχώνει; Η Μαρία Μπακοδήμου βγήκε αλώβητη γιατί είναι έξυπνη και έχει εμπειρία. Όχι ότι η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη δεν έχουν. Εγώ ας πούμε, δεν θα το έκανα. Μην λέω μεγάλες κουβέντες. Μου έχουν προτείνει πράγματα να κάνω και με πολλά λεφτά και έχω πει όχι. Εγώ είμαι και μία κοπέλα που είμαι μόνη - έχω τους γονείς μου και τον αδερφό μου - δεν έχω παιδιά για να έχω αυτό το μαχαίρι στον λαιμό.

Οπότε αν είχα παιδάκια μπορεί να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να έλεγα ναι. Στην Μπακοδήμου πόντους δεν έδωσε το Power of love. Είναι μια εξαιρετική παρουσιάστρια η Μαρία Μπακοδήμου. Είχε ανάγκη το Power of Love για να κερδίσει πόντους; Μία καλή παρουσιάστρια παρουσιάζει τα πάντα.», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.