Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, γιατί ξέρω» - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Το σχόλιό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, γιατί ξέρω» - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, κατά την οποία μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και τις βλέψεις που έχει μαζί με την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού. Σχολίασε, μάλιστα, και το επίκαιρο θέμα της Eurovision.

Ρωτήθηκε, ωστόσο, και για την συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά του ΑΝΤ1, Ο Πρώτος από Εμάς, Αθηνά Οικονομάκου, και τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο μετά από έξι χρόνια γάμου και δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί.

Το σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

«Αυτή τη στιγμή ησυχία. Κάθομαι, αράζω και ετοιμάζω την επόμενη χρονιά σιγά σιγά. Το καλοκαίρι θέλω να κάνω διακοπές. Είναι συνειδητή απόφαση. Έχουν γίνει προτάσεις, είμαι σε φάση συζήτησης γενικότερα. Το να παρουσιάσω εκπομπή μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού είναι το πιο δύσκολο από όλα τα σενάρια που συζητάμε», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και έπειτα, δήλωσε: «Η μετάδοση της Eurovision δεν είναι μέσα στις βλέψεις μου γενικότερα, αλλά έχει ενδιαφέρον. Εμένα πάντα μου άρεσε η έννοια της Eurovision και του μουσικού διαγωνισμού, αλλά ως ένα ωραίο πανηγύρι».

Όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της συνεργάτιδάς του, επισήμανε: «Εγώ και η Αθηνά είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε χωρίσει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω είναι αυτή η μοναδικότητα, καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, γιατί ξέρω. Τα παιδιά χώρισαν, να είναι καλά, ευτυχισμένοι ο καθένας με τον εαυτό του, να τα έχουν βρει, με τα παιδάκια τους...».

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Οι 3 επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της - Το παρελθόν της πριν τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Για το remake του "Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή", δήλωσε: «Μου είχε γίνει μία προσέγγιση πριν από 2-3 μήνες. Από τότε δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Είτε θα είμαι εγώ είτε όχι σε αυτό το project όμως, θέλω πολύ να γίνει, γιατί ήταν από τα πιο έξυπνα σενάρια που έχω διαβάσει ποτέ. Θέλω να μάθω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και να γελάσω».

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται» – Η αντίδραση μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο