Κατερίνα Λέχου: «Και το παραμικρό μου ολίσθημα το θεωρεί ποινικό αδίκημα...» - Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της και την ζωή της

«Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Λέχου: «Και το παραμικρό μου ολίσθημα το θεωρεί ποινικό αδίκημα...» - Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της και την ζωή της

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα, "Καλύτερα Αργά" που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Action24. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή τόσο με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη αλλά και για την οικογένεια της.

Τι είπε η Κατερίνα Λέχου για τον σύζυγό της, Μάνο

«Και το παραμικρό μου ολίσθημα το θεωρεί ποινικό αδίκημα, αλλά με συγχωρεί, επειδή με αγαπάει. Είναι ποινικό αδίκημα το ότι πχ δεν έβαλα το κρέας από την κατάψυξη. Σε πάρα πολλά με έχει αλλάξει και τον έχω αλλάξει κι εγώ. Έχω γίνει λιγότερο επικριτική, λιγότερο φωνακλού, γιατί δεν αντέχει τις φωνές καθόλου και εγώ προέρχομαι από ένα σπίτι που φωνάζαμε. Αυτός δεν αντέχει, μπλοκάρει όλο το σύστημα, έχω χαμηλώσει το volume. Χωράω πιο εύκολα τους ανθρώπους», εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: «Ίσως γι' αυτό δεν έκανα παιδιά! Ένιωθα...» - "Έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της η Κατερίνα Λέχου

Η ηλικία της

Σχετικά με την ηλικία της, της οποίας δεν φαίνεται καθόλου, αποκάλυψε: «Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου. Το μόνο κουδούνι που μου χτύπησε ήταν πριν δυο χρόνια, στα 55, που είδα ότι επειδή πλέον κουράζομαι πιο εύκολα, θέλω να κάνω μόνο πράγματα που θέλω πραγματικά».

Η σχέση με τους γονείς της

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σχέσεις της τόσο με φίλους όσο και με την οικογένειας της: «Δεν κάνω καθόλου παρέα με τους ίδιους ανθρώπους. Προχωράμε μέσα στα χρόνια και διαχωρίζονται οι ζωές μας. Σε τέτοιες φάσεις είναι που ως εκ θαύματος μπαίνει κάποιος νέος άνθρωπος στη ζωή μου. Δε θα συναναστρέφομαι με 10 ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά με τέσσερις. Δεν έχω κολλητή φίλη γιατί δε θέλω. Δε μου αρέσουν αυτού του είδους οι εξαρτητικές σχέσεις. Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου.

Εγώ επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει. Η μητέρα μου δεν ήταν τρυφερή γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει και αυτή».