Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά το Survivor - «Έχει χαλάσει ο...»

«Οι γυναίκες έχουμε πολλά ορμονικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Βριησίδα Ανδριώτου βρέθηκε καλεσμένη στα εγκαίνια γυμναστηρίου στο Παλαιό Φάληρο και δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους των εκπομπών. Το μοντέλο που είχε λάβει συμμετοχή στο Survivor και εκεί γνώρισε τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα, μίλησε για τα προβλήματα που της άφησε η διαμονή στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αποκάλυψε, έχει αλλάξει ο μεταβολισμός της και δύσκολα μπορεί να χάσει κιλά, ενώ έχει χονδροπάθεια στα γόνατα αλλά και αυχενικό από ένα χτύπημα.

Τα προβλήματα της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά το Survivor

«Οι γυναίκες έχουμε πολλά ορμονικά μετά το Survivor. Έχει χαλάσει ο μεταβολισμός μου. Κάποτε έκανα μια εβδομάδα διατροφή, έχανα κιλά και είχα το αποτέλεσμα που ήθελα. Τώρα, πρέπει να κάνω ένα και δυο μήνες διατροφή. Έχω χονδροπάθεια στα γόνατα, έχω ένα αυχενικό από ένα χτύπημα που μου είχε έρθει μια σιδερένια μπάλα στο κεφάλι. Προσπαθώ να γυμναστώ για να έχω ένα ωραίο σώμα κι έχω και τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στήριγμα της σε όλο αυτό έχει τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο σκοπεύουν και να παντρευτούν. «Η ζωή με τη Βρισηίδα είναι εκρηκτική. Μας κάλεσε η φίλη μου η Μαρία, που οργανώνει γάμους για να δοκιμάσει τα καινούργια νυφικά που έφερε. Ποιον ήθελε δίπλα της; Την Βρισηίδα και πήγε και εκείνη και δοκίμασε και έκανε μία πρόβα νυφικού. Αυτό δεν σημαίνει κάτι... Πριν την πρόβα νυφικού, προηγείται μία πρόταση γάμου. Οπότε να γίνει πρώτα η πρόταση γάμου, να σας καλέσω να όλους, να είστε εκεί και μετά την πρόταση γάμου, πάμε σε μία επίσημη πρόβα νυφικού. Εγώ θέλω να καλέσω όλο το Κερατσίνι, να κλείσω την πλατεία που έχουμε, να καλέσω και τον Τριαντάφυλλο να τραγουδήσει και να κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι. Αν συμφωνήσει και η Βρισηίδα αυτό είναι το όνειρό μου. Μακάρι να μας βοηθήσει ο θεός να συνεχίσουμε με το ίδιο κέφι που έχουμε και τώρα», έχει πει ο Σπύρος