Μαριάντα Πιερίδη: «Έχει έναν γιο σχεδόν στην ίδια ηλικία» - Η γνωριμία του γιου της με τον νέο της σύντροφο και το παιδί του

Θα κάνουν το επόμενο βήμα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριάντα Πιερίδη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 22/5 με την τραγουδίστρια να απαντάει σε ερωτήσεις σχετικές με την προσωπική της ζωή και τον νέο της σύντροφο.

Όπως αποκάλυψε η Πιερίδη περνάει πολύ καλά στα προσωπικά της, ωστόσο δεν θέλει να κάνει μακρινά σχέδια ούτε φυσικά να σκέφτεται για επόμενα βήματα μιας και η σχέση της μετράει πολύ λίγο καιρό.

Άλλωστε η Μαριάντα Πιερίδη βάζει προτεραιότητα τον γιο της, ο οποίος μάλιστα έχει γνωριστεί με τον σύντροφό της και με τον γιο του, ο οποίος είναι κοντά ηλικιακά με τον μικρό Νικόλα (δείτε εδώ το πάρτι για τα γενέθλια του συντρόφου της Πιερίδη).

Οι δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για τον σύντροφό της και τα παιδιά τους

«Δεν θέλω να μιλάω για επόμενα βήματα, αυτή τη στιγμή το έχω πάρει πάρα πολύ χαλαρά. Πρώτα απ’ όλα φροντίζω να περνάει καλά ο γιος μου, αν περνάει εκείνος καλά είμαι και εγώ ευτυχισμένη και χαρούμενη και από εκεί και πέρα φροντίζω να περνάω καλά και εγώ και να γεμίζω τον χρόνο μου με ευχάριστες στιγμές και ωραίους ανθρώπους. Έχουμε γνωριστεί (ο σύντροφός μου και το παιδί μου), γιατί και ο σύντροφός μου έχει έναν γιο σχεδόν στην ίδια ηλικία με τον Νικόλα και κάνουμε παρέα όλοι μαζί», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.