Σοφία Μαριόλα: Έσβησε τις κοινές φωτογραφίες με τον Στράτο Τζώρτζογλου - Αυτή είναι η μοναδική που έχει κρατήσει

Το Super Κατερίνα τους θέλει χωρισμένους αλλά κάτω από την ίδια στέγη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν την Σοφία Μαριόλα και τον Στράτο Τζώρτζογλου να έχουν χωρίσει έπειτα από 7 χρόνια κοινής πορείας. Γνωρίστηκαν το 2017 στην Θεσσαλονίκη και παρά τα 25 χρόνια διαφορά ηλικίας που τους χωρίζουν, η πρόταση γάμου δεν άργησε να γίνει.

Τον Ιούνιο του 2019 στην όμορφη Κρήτη πραγματοποιείται ο γάμος τους όπως ακριβώς τον είχαν ονειρευτεί. Η Σοφία μάλιστα έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο νυφικό της. Κουμπάροι ήταν η Βάνα Μπάρμπα ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Τι συμβαίνει με Στράτο Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα

Και ενώ λοιπόν κυκλοφόρησαν οι φήμες πως χώρισαν, ο ηθοποιός τις διέψευσε με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν τον συνάντησε στο αεροδρόμιο.

«Διέψευσα το χωρισμό. Στη Ρόδο και στη σουίτα ήμουν μόνο, ήταν στην Αθήνα για δουλειές. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό το πράγμα, γράφονται διάφορα, τι να πω. Πολλές φορές έχει συμβεί αυτό. Δεν έχω ιδέα πως βγήκαν, πως γράφτηκαν. Όλα μια χαρά», είπε μεταξύ άλλων.

Αμέσως μετά όμως την προβολή του βίντεο, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου είχε διαφορετικό ρεπορτάζ. Όπως μετέφερε, το ζευγάρι όντως περνάει μια πολύ σοβαρή κρίση στο γάμο του η οποία φαίνεται πως οδηγεί στον χωρισμό, ωστόσο Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα συνεχίζουν και ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, έσπευσαν να της πουν πως από την στιγμή που ο ίδιος ο ηθοποιός βγήκε και διέψευσε τον χωρισμό δεν γίνεται να έχουν χωρίσει.

Μόνο μια φωτογραφία έχει κρατήσει στο προφίλ τη η Μαριόλα

Και ενώ κανείς δεν γνωρίζει στα σίγουρα τι συμβαίνει και την ώρα που ο ίδιος ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει το χωρισμό, όπως καλά σχολιάστηκε στην εκπομπή, η Σοφία Μαριόλα έχει διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγο της από το προφίλ της στο Instagram.

Έχει κρατήσει μόνο μια την οποία έχει ανεβάσει ο ηθοποιός, ο οποίος να σημειώσουμε έχει κρατήσει όλες τις φωτογραφίες τους.