Δημήτρης Σταρόβας: Συμπλήρωσε μια εβδομάδα νοσηλείας στο Τζάνειο - Γιατί δεν παίρνει εξιτήριο

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Σταροβάς παραμένει εδώ και μια εβδομάδα στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη να τον μεταφέρει εσπευσμένα στο κρατικό νοσοκομείο.

Όπως δηλώνει το περιβάλλον του καλλιτέχνη ο κίνδυνος έχει αποφευχθεί, ωστόσο επειδή ο Δημήτρης Σταρόβας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την ομιλία του θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και να κάνει λογοθεραπείες.

Την Τετάρτη 22/5 η σύντροφος του Σταρόβα μίλησε στο Πρωινό μεταφέροντας τα νεότερα για την υγεία του τονίζοντας πως όλα πηγαίνουν καλύτερα, ωστόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης νιώθει περισσότερη ασφάλεια όσο παραμένει στο νοσοκομείο.

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Δημήτρη Σταρόβα για την πορεία της υγείας του

«Ήταν μια ήρεμη νύχτα και δείχνει να σταθεροποιείται. Η επικοινωνία γίνεται ακόμα με αρκετές δυσκολίες, αλλά τον καταλαβαίνουμε πιο εύκολα πλέον. Δεν βιάζεται να βγούμε από το νοσοκομείο νιώθει ασφαλής εδώ», είπε η σύντροφος του Σταρόβα, Άννα Σταθάκη.

Τι λέει η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του

«Ο Δημήτρης Σταρόβας όπως έχουμε πει σταδιακά βελτιώνεται, πάει καλύτερα και θα μείνει μερικές ημέρες ακόμα για να συμπληρωθεί ο έλεγχος, να βελτιωθεί η εικόνα και να πάει στο σπίτι του. Τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια θέλουν χρόνο, χρειάζεται να κάνει κάποιες θεραπείες, όπως λογοθεραπεία κλπ. Η ομάδα των νευρολόγων που τον παρακολουθούν στο Τζάνειο έχουν κάνει το καλύτερο. Η ομιλία του από ότι φαίνεται από την εξέλιξη που έχει νομίζω ότι θα είναι μια χαρά. Πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο, έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις», είπε η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Σταρόβα την Δευτέρα 20/5 στο Πρωινό.