Μάθιου Πέρι: Ανοίγει ξανά ο φάκελος θανάτου του - Ξεκινάνε έρευνες για δολοφονία

Τι βρέθηκε στην σορό του που προβληματίζει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/@mattyperry4
Instagram/@mattyperry4

Περίπου 6 μήνες μετά από τον θάνατο του Μάθιου Πέρρι, ο φάκελος του ανοίγει ξανά από την αστυνομία, καθώς υπάρχουν υποψίες πως δεν πέθανε έπειτα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών και στην συνέχεια υπέστη ανακοπή καρδιάς με αποτέλεσμα να πνιγεί στο υδρομασάζ του, αλλά τον δολοφόνησαν.

Τι βρέθηκε στον οργανισμό του Μάθιου Πέρρι

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, βρέθηκαν στον οργανισμό του υπερβολικά ποσοστά κεταμίνης, γεγονός που έκανε περίεργη την απόφαση και μπήκε στο κάδρο η δολοφονία.

Ο Σκοτ Ουίλιαμς, Επικεφαλής της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, αποκάλυψε ότι το Αστυνομικό Τμήμα μαζί με την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών ερευνούν τους λόγους που βρέθηκε τόση κεταμίνη στο σώμα του. Να θυμίσουμε πως ο Μάθιου Πέρρι βρέθηκε νεκρός στο εξωτερικό υδρομασάζ του σπιτιού του ενώ ήταν μόνος του στο σπίτι, ενώ έλειπε ο υπάλληλός του για εξωτερικές δουλειές.

Δείτε επίσης: Αυτοί πήραν την περιουσία του - Ο όρος στην διαθήκη αν ποτέ αποκτούσε παιδιά


Έπειτα από ενδελεχή ιατροδικαστική έρευνα, δημιούργησε ερωτήματα το γεγονός πως εντοπίστηκαν πολύ υψηλά ποσοστά της συγκεκριμένης ουσίας στη σορό του. Η κεταμίνη χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για γενική αναισθησία ή μερικές φορές θεραπεία της κατάθλιψης.

Ο Μάθιου Πέρρι υποβαλλόταν σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης, ωστόσο σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η τελευταία θεραπεία που τού χορηγήθηκε ήταν μια με μιάμιση εβδομάδα πριν το θάνατο του γεγονός που δεν δικαιολογεί τα επίπεδα αυτά της κεταμίνης.