Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης: Τρυφερά φιλιά και χάδια στα μπουζούκια - Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Είναι νέοι, ταλαντούχοι, ερωτευμένοι και πολύ σύντομα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιβάνη και την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, οι οποίοι πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς!

Η εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας αποκαλύφθηκε και επίσημα από την ίδια πριν από λίγες ημέρες μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στο instagram (δείτε εδώ). Από τότε και στο εξής εκείνη και ο Γιώργος Λιβάνης κινούνται πολύ πιο άνετα δημόσια.

Δείτε επίσης: Ανδρομάχη Δημητροπούλου & Γιώργος Λιβάνης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού τους

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ανδρομάχης με τον Γιώργο Λιβάνη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Πρόσφατα μάλιστα ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε αποκλειστικά την Ανδρομάχη και τον Λιβάνη στην πρώτη, επίσημη εμφάνισή τους μετά την ευχάριστη ανακοίνωση. Το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε στο Fantasia και μάλιστα ήταν πολύ κοντά και διαχυτικοί μεταξύ τους - μιας και πλέον τίποτα δεν είναι κρυφό για την κοινή ζωή τους.

Ανδρομάχη - Λιβάνης - έξοδος

Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης - Εγκυμοσύνη - Πρώτη εμφάνιση
Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης - Εγκυμοσύνη
Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης - Εγκυμοσύνη - Μπουζούκια

Οι πρώτες δηλώσεις του

Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 17/5/24 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, με τον τραγουδιστή να μιλάει για το νέο μέλος της οικογένειας του που αναμένεται να έρθει στη ζωή.

«Ήρθε η στιγμή να γίνει. Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ομήνα. Έχει πάντα λιγούρες. Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο».