Κατρίνα Τσάνταλη: Συγκινεί για την εγκυμοσύνη της - «Προσπαθούσαμε τρία χρόνια! Μέχρι που γεννήθηκε έλεγα...»

«Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατρίνα Τσάνταλη: Συγκινεί για την εγκυμοσύνη της - «Προσπαθούσαμε τρία χρόνια! Μέχρι που γεννήθηκε έλεγα...»

Η Κατρίνα Τσάνταλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fays Time, όπου για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και την απόκτηση του γιου της (δείτε φωτογραφίες του μπέμπη). Η συγγραφέας κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της και τους 9 μήνες, ενώ έγινε γνωστό το ευχάριστο γεγονός όταν πια είχε γεννήσει.

Εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με το Ανδρέα Βούλγαρη μέλος του συγκροτήματος Alactrash, με τον οποίο ολοκλήρωσαν τον έρωτα τους με τον πιο όμορφο τρόπο. Παρά τον ερχομό του παιδιού τους όμως, όπως έχουν πει δεν σκέφτονται - τουλάχιστον μέχρι στιγμής - το γάμο.

Οι δηλώσεις της Κατρίνας Τσάνταλη για την εγκυμοσύνη της

«Είμαι σε άλλη φάση εντελώς. Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά. Εγώ ακόμα κλαίω, βλέπω το μωρό και κλαίω. Σταματάει ποτέ αυτό; Εγώ είμαι ακόμα σε αυτή την φάση. Είναι υπέροχο. Το μωρό είναι τριών μηνών. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Ανδρέας είναι τόσο καλός μπαμπάς. Ασχολείται με τα πάντα, κάνει τα πάντα και με βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε στο συννεφάκι μας τώρα εμείς», εξομολογήθηκε αρχικά η Κατρίνα Τσάνταλη για το μωράκι της.

Ενώ, όπως αποκάλυψε προσπαθούσαν για τρία χρόνια να αποκτήσουν το δικό τους παιδί με τον Ανδρέα Βούλγαρη: «Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη. Δεν ήταν μόνο ότι δεν θέλαμε εμείς να πούμε κάτι. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά. Φοβόμουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια, δεν ήταν εύκολο. Μέχρι που γεννήθηκε έλεγα "Παναγία μου να πάνε όλα καλά". Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του ύπνου, είναι ζόρικο γιατί έχεις την αϋπνία αλλά θέλεις να κρατήσεις αυτές τις πρώτες εικόνες. Τις πρώτες στιγμές. Είναι μια τρέλα σου λέω». είπε.