Σάκης Κατσούλης για Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά: «Ξέρω την καινούρια του σχέση! Η Μαριαλένα ίσως να έχει...»

«Δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να μιλήσουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης για Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά: «Ξέρω την καινούρια του σχέση! Η Μαριαλένα ίσως να έχει...»

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Το πρωινό του ΑΝΤ1. Ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη με την Μαρία Αντωνά αλλά και για το επόμενο βήμα του πρώτου, καθώς ήδη προχώρησε τη ζωή του και έχει βρει νέα σύντροφο (δείτε την εδώ).

Όπως αποκάλυψε ένας εκ των νικητών του Survivor, η κοπέλα του είναι από την περιοχή που μένει με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο ο ίδιος δεν την γνωρίζει. Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν την γνώρισε ο ίδιος ή η σύντροφός του στον Άρη για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη για Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά

«Καλά πήγε αυτό. Είναι και οι δύο πολύ φίλοι μας, πέρυσι ήμασταν διακοπές μαζί. Δεν μου πάει η ψυχή να τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω τι έχει γίνει. Η Μαρία γύρισε από ένα παιχνίδι που ήταν σε απομόνωση, δεν ήξερε τι γίνεται έξω. Ο Άρης έχει βαλθεί αρκετά από όλους και από όλα. Θεωρώ ότι ούτε και οι ίδιοι μπορούν να μου πουν ακόμα τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους. Δεν συμφωνώ με το γεγονός ότι παίρνουν θέση άτομα που δεν έχουν σχέση. Δεν είμαι στο σπίτι τους, στη σχέση τους, άλλα καλύτερα να μην παίρνουμε θέση και να αφήσουμε τα παιδιά να αποφασίσουν», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Και προχώρησε: «Ξέρω την καινούρια σχέση του Άρη Σοϊλέδη αλλά την ξέρω από εκεί που το είδατε και εσείς. Η Μαριαλένα ίσως να έχει βρεθεί μαζί της. Νομίζω έχουν μεγαλώσει μαζί, είναι από την περιοχή μας. Δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να μιλήσουμε ούτε με τον Άρη, ούτε με την κοπέλα, ούτε με τη Μαρία. Και η Μαρία ίσως να σκεφτεί κάτι άλλο το οποίο δεν ισχύει. Εμείς δεν βρεθήκαμε ούτε μία φορά με τον Άρη όσο έλειπε άρα αφήνουμε το χρόνο να δείξει γιατί είναι τεταμένη και όλη αυτή την ιστορία»