Ελένη Μενεγάκη: Το είχε πει και το πέτυχε - Οι δύο μεγάλες φιλοδοξίες της πριν γίνει γνωστή και χτίσει την ''αυτοκρατορία'' της

Ξεκίνησε από το Κερατσίνι και έφτασε στην κορυφή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε στο Κερατσίνι, έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια δεδομένου ότι έχασε τον πατέρα της σε πολύ μικρή ηλικία και έμεινε μόνη με τη μητέρα της, όμως αυτές οι δυσκολίες ίσως να πείσμωσαν την παρουσιάστρια για να κάνει όλα όσα έχει κατορθώσει σήμερα.

Από το 1991 που ξεκίνησε να έχει παρουσία στην τηλεόραση μέχρι τώρα, η Ελένη Μενεγάκη έχει χτίσει τον δικό της μύθο. Ο στόχος της παρουσιάστριας ήταν πολύ συγκεκριμένος σε αυτή τη ζωή και εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε ότι τον πέτυχε.

Μέσα από τις δηλώσεις του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη την Τετάρτη 22/5 στο Πρωινό Σουσού αποκαλύφθηκαν τα όνειρα της Μενεγάκη στα πρώτα της βήματα, τα οποία είχε εκμυστηρευτεί στον δημοσιογράφο πριν από πολλά χρόνια.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η βίλα της στα Μελίσσια είναι μέσα στο πράσινο - Η φωτογραφία της ξυπόλητη στην βεράντα

Οι δύο μεγάλες φιλοδοξίες της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει γνωστή

«Η Ελένη Μενεγάκη ποτέ δεν είπε την φράση ''το ξέρω'' ή ''νια, ναι''. Της έλεγες να αλλάξει κάτι και στο επόμενο λεπτό το είχε κάνει καλύτερα και πιο ταιριαστό πάνω της από ό,τι της είχες πει εσύ. Ποτέ δεν έκανε την έξυπνη, ήταν τέλεια επαγγελματίας, ήταν πάντα στην ώρα της και πιο νωρίς, ήταν πάντα διαβασμένη. Το σκέφτομαι και συνειδητοποιώ ότι όταν μου έλεγε τότε ποια είναι τα όνειρά της - είναι αυτά που έκανε πραγματικότητα. Δηλαδή μου έλεγε θέλω να δουλέψω, να βγάλω πολλά λεφτά και να κάνω μια οικογένεια με πολλά παιδιά για να μπορώ να τα μεγαλώσω ωραία. Αυτά ήταν τα όνειρά της», είπε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.