Βίκυ Μπάρκουλη: Η κόρη του αείμνηστου Ανδρέα, αποκαλύπτει για τον αδερφό της - «Έμαθα ότι ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να...»

«Δεν μπορώ να κρατώ μόνο εγώ την επαφή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Μπάρκουλη: Η κόρη του αείμνηστου Ανδρέα, αποκαλύπτει για τον αδερφό της - «Έμαθα ότι ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να...»

Η Βίκυ Μπάρκουλη η κόρη του Αντρέα Μπάρκουλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε τόσο για το εγγόνι της που λατρεύει, όσο και για τον αδερφό της, Νίκο με τον οποίο δεν έχουν πλέον επαφές.

Μεταξύ άλλων, η Βίκυ αποκάλυψε πως δουλεύει λάτζα σε μαγαζί, σχολιάζοντας πως είναι σκληρή δουλειά και πως δεν υπάρχει καμία ντροπή στο ότι είναι κόρη του ηθοποιού και δουλεύει εκεί.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Μπάρκουλη

«Έμαθα ότι ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να πάνε τα πνευματικά δικαιώματα στον Νικόλα και σεβόμουν ότι ο πατέρας μου έκανε ένα παιδί πολύ ηλικιωμένος και δεν είχε κάτι να του αφήσει. Όταν "έφυγε" ο πατέρας μου, είχαμε κάποια επαφή και πριν, όσο ζούσε ο μπαμπάς μου. Μετά, όμως, δεν μπορώ να κρατώ μόνο εγώ την επαφή, πρέπει να υπάρχει κι από την άλλη μεριά να υπάρχει», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Μπάρκουλη.

«Με τη Μαρία δεν έχουμε καμία επαφή. Είχαμε καλές σχέσεις αν σκεφτείς ότι γνώρισε τον μπαμπά μου από εμένα. Είχε έρθει να τον δει στον Δρομοκαΐτειο κι έπιασε επαφή μαζί μου. Είχαμε κάποιες επαφές», αποκάλυψε στην συνέχεια.

«Βέβαια έχω κενό από την πατρική αγάπη αλλά είχα καλό σύζυγο οπότε το ισοφάρισα το θέμα. Δουλεύω λάτζα είναι σκληρή δουλειά αλλά τι να κάνουμε τώρα. Που θα έπρεπε να δουλεύει η κόρη του Μπάρκουλη; Να γίνει διευθύντρια;», ολοκλήρωσε.

Δείτε επίσης: Ερωτευμένος ξανά ο Νίκος Μπάρκουλης - Συγκίνηση με το μήνυμα προς τον πατέρα του

Να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε παντρευτεί τέσσερις φορές και απέκτησε τρία παιδιά: τη Βίκυ, τον Ανδρέα και τον Νικόλαο-Γεώργιο. Ζούσε με την τελευταία τέταρτη σύζυγό του, τη Μαρία, και τον γιο τους Νικόλα στο Νέο Ηράκλειο. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2001 και με θρησκευτικό γάμο το 2015.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Μετά από πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα", απεβίωσε από καρδιοαναπνευστικά προβλήματα στις 23 Αυγούστου 2016, σε ηλικία 80 ετών.