Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πόσο πόνο έχω βιώσει;» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η ανάρτησή της για τα 4 χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι

«Πόσο διαφορετική θα έπρεπε να είναι η ζωή μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την Τετάρτη 22/5 με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την τραγική εκείνη ημέρα, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

Ο ψυχολογικός και ο σωματικός πόνος που έχει βιώσει όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα είναι τεράστιος, ωστόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποτελεί πρότυπο δύναμης με βάση τον αγώνα που έχει δώσει και τον τρόπο που επικοινωνεί την υπόθεσή της.

Μέσα από τη νέα ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράζεται αφενός όλη την ταλαιπωρία, που έχει υποστεί από τη στιγμή της επίθεσης και μετά - όμως κλείνει με την θετική πλευρά της υπόθεσης.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η ζωή μετά την επίθεση: «Τις πρώτες μέρες σκεφτόμουν να μην σταματήσω να αναπνέω για να νιώθω ζωντανή»

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα τέσσερα χρόνια από την επίθεσή της

«4 χρόνια πριν. Ποσο διαφορετική θα έπρεπε να είναι η ζωή μου.. ποσο πόνο έχω βιώσει? Αφάνταστο. Πόσες μαχες έχω δώσει? Αμέτρητες. Δεν πειράζει που όλα είναι διαφορετικά. Η καρδιά μου είναι γεμάτη με ανιδιοτελή αγάπη. Η ζωή μου είναι γεμάτη από καλούς ανθρώπους.

Χρησιμοποίησε τη σημερινή μέρα ως αφορμή για να διεκδικήσεις τη δική σου νίκη. Οραματίσου τη και δούλεψε σκληρά. Μην εγκαταλείπεις ποτέ. Πάλεψε μέχρι την τελευταία σου ανάσα. Στο τέλος θα φουσκωνεις από υπερηφάνεια για τον εαυτό σου. Εμπιστευσου τα λόγια μου! Η ζωή πάντα νικάει!», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.